مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب تابه ای گیاهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کباب تابه ای گیاهی

کباب یکی از غذاهای معروف و محبوب در ایران، ترکیه و کشورهای عربی است. معمولاً کباب‌ها از گوش و مرغ یا حتی ماهی تهیه می‌شوند. اما در بعضی مواقع، ممکن است نیاز داشته باشیم غذایی بدون گوشت درست کنیم. یکی از مواد غذایی که می‌تواند به خوبی جایگزین گوشت شود، سویا است. سویا برای افرادی که گیاه‌خوار هستند و می‌خواهند پروتئین مورد نیاز بدنتان را از منابع گیاهی تأمین کنند، گزینه عالی است. کباب تابه‌ای گیاهی با استفاده از سویا و گندم تهیه می‌شود. این کباب طعم و بافتی شبیه به گوشت چرخ کرده دارد و می‌توانید آن را در کنار نان یا برنج میل کنید. برای آموزش تهیه کباب تابه‌ای گیاهی با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سویا ۸۰ گرم
گندم ۴۰ گرم
فلفل دلمه قرمز نصف یک عدد
پیاز ۱ عدد
روغن ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
پاپریکا ۱ قاشق مربا خوری
فلفل و نمک به مقدار لازم
پودر دانه چیا دو پنجم قاشق غذا خوری
پودر سوخاری سه چهارم استکان معادل ۸۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ یک پنجم استکان

آموزش کباب تابه ای گیاهی

مرحله اول

برای درست کردن کباب تابه‌ای گیاهی ابتدا گندم را بشویید و حدود ۲۴ ساعت در آب خیس کنید. پس از این مدت، گندم را آبکش کرده و به همراه مقداری آب در یک قابلمه بگذارید تا بپزد. وقتی که گندم‌ها نرم شدند، آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم

سویا را در یک کاسه بریزید و روی آن آب جوش بریزید. سپس درب کاسه را ببندید و بگذارید ۳ دقیقه در آب جوش بماند. بعد از گذشت این زمان، سویا را آبکش کنید و در دستگاه غذاساز بریزید تا کاملاً له شود. بعد از آن، سویا را از دستگاه خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

گندم پخته شده را به همراه سویا در غذاساز بریزید. فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و همه چیز را با هم له و مخلوط کنید. سپس پیاز را بشویید، پوست بکنید و آن را رنده کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله،…

“““html

آب پیاز را می‌گیریم و خود پیاز را به مواد دیگر اضافه می‌کنیم. سپس پودر سیر، نمک، فلفل، پودر چیا و پودر سوخاری را به آن اضافه کرده و با دست خوب مخلوط می‌کنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم

حالا زعفران دم‌کرده را هم اضافه می‌کنیم و دوباره خوب ورز می‌دهیم. پس از آن، مواد را به مدت ۱ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. یک تابه برداشته و در آن روغن می‌ریزیم. سپس تابه را روی حرارت می‌گذاریم تا روغن داغ شود.

مرحله ششم آموزش کباب تابه‌ای گیاهی

در این مرحله، به اندازه یک نارنگی از مواد برمی‌داریم و در کف دست به شکل کباب تابه‌ای در می‌آوریم. آن را در تابه قرار می‌دهیم و با حرارت متوسط دو طرف کباب را سرخ می‌کنیم. می‌توانیم کباب‌ها را با برنج زعفرانی یا نان سرو کنیم.

مرحله هفتم

در کنار کباب‌ها می‌توانیم از سبزی خوردن و گوجه‌فرنگی استفاده کنیم. بعد از اینکه کباب‌ها سرخ و برشته شدند، می‌توانیم آن‌ها را از تابه خارج کرده و گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و در باقی‌مانده روغن سرخ کنیم و کنار کباب‌ها سرو نماییم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا