مواد لازم و آموزش کباب تتالی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب تتالی
کباب تتالی یا ته تالی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که ریشهاش به شهر اراک برمیگردد. برای یادگیری درست کردن این غذا، ادامه مطلب را با سایت رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۲ عدد بزرگ |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت تتالی
مرحله اول
برای درست کردن تتالی اراکی، ابتدا یکی از پیازها را ریز رنده میکنیم و آب آن را میگیریم. سپس در یک کاسه بزرگ میریزیم و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم. کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه هم به آن میزنیم.
مرحله دوم
حالا با دست مواد را خوب ورز میدهیم تا همه چیز به هم بچسبد. بعد از آن، پیاز دوّم را به شکل نگینی ریز خرد میکنیم و با کمی روغن در یک تابه تفت میدهیم تا کمی نرم شود.
مرحله سوم
در این مرحله، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیاز اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه میزنیم و به خوبی تفت میدهیم تا طعم خامی رب برطرف شود.
مرحله چهارم
از مخلوط گوشت، تکههایی به اندازه نارنگی برمیداریم و با دست گرد میکنیم. سپس آنها را در تابه میچینیم. سیب زمینی و گوجه فرنگی را به صورت ورقهای برش میزنیم و روی تکههای گوشت قرار میدهیم.
مرحله پنجم
حالا ۲ پیمانه آب جوش به مواد اضافه میکنیم و درب تابه را میگذاریم تا غذا بپزد. زمان پخت این غذا حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت طول میکشد. وقتی سس تتالی غلیظ شد، آن را در ظرف سرو میکشیم و با نان یا برنج میخوریم.