مواد لازم و آموزش کباب تسبیحی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب تسبیحی
کباب تسبیحی یکی از کبابهای خوشمزه ایرانی است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه این کباب خوشمزه، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
گوشت مرغ | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سیب زمینی | ۲ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
دستور پخت کباب تسبیحی
مرحله اول
برای آمادهکردن کباب تسبیحی، ابتدا یکی از پیازها را رنده میکنیم و پس از گرفتن آب اضافی آن، آن را با گوشت چرخ کرده، یک قاشق سوپخوری آرد سیبزمینی، یک قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
حالا مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز میدهیم تا خوب با هم ترکیب شوند. سپس به اندازه یک گردو از آنها برمیداریم و مانند کوفتهقلقلی شکل میدهیم و آنها را در سینی مناسب میچینیم.
مرحله سوم
در این مرحله، گوشت مرغ را چرخ میکنیم و سپس مانند مرحله اول، آن را با پیاز رندهشده و آبگرفته، یک قاشق سوپخوری آرد سیبزمینی، یک قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و مقدار مناسب نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
مخلوط گوشت مرغ را هم چند دقیقه ورز میدهیم و سپس مانند گوشت چرخکرده، به شکل کوفتهقلقلی درمیآوریم و آنها را در سینی میگذاریم. بهتر است کوفتههای مرغ را کمی بزرگتر درست کنیم چون بعد از پخت کمی جمع میشوند.
مرحله پنجم
حالا روی کوفتهها را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. پس از یک ساعت، کوفتهها را از یخچال بیرون میآوریم. سپس یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
زمانی که روغن داغ شد، کوفتهها را به تابه اضافه کرده و آنها را به مدت کافی سرخ میکنیم تا رنگ بگیرند. سپس یک در میان، کوفتهها را روی سیخهای چوبی قرار میدهیم. در ادامه، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
مرحله هفتم
کف سینی فر را با روغن چرب کرده و سیخهای کباب را داخل سینی قرار میدهیم. حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم کبابها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. سپس آنها را با برنج سرو میکنیم.