مواد لازم و آموزش کباب توری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب توری
کباب یکی از غذاهای محبوب و قدیمی در ایران است که از ترکیب گوشت، پیاز و ادویه تهیه میشود. کباب توری یکی از روشهای پخت کباب است که زمانی که محدودیت در کباب کردن وجود دارد بسیار مناسب است. این نوع کباب خوشمزه را میتوان زمانی که سیخهای بزرگ در دسترس نیست درست کرد. بعد از پخت، این کباب شبیه کباب تابهای به نظر میرسد. از آنجا که میتوان این کباب را با کمترین مواد در سفر تهیه کرد، واقعاً کاربردی است.
مواد لازم برای تهیه کباب توری | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
سماق | به مقدار دلخواه |
دستور تهیه کباب توری
مرحله اول
برای درست کردن کباب توری، اول از همه باید گوشت را چرخ کنیم و در یک کاسه بزرگ بریزیم. سپس پیازها را پس از شستن و پوست کندن، با رنده ریز رنده میکنیم و آب اضافی آنها را با فشار گرفتن کامل میگیریم.
مرحله دوم
در این مرحله، پیاز آبگیری شده را به گوشت اضافه کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه هم به آن میزنیم. اگر دوست داشتیم، میتوانیم کمی سماق یا زعفران دمکرده هم اضافه کنیم تا خوشمزهتر شود.
مرحله سوم
حالا گوشت را خوب ورز میدهیم و آن را در یخچال میگذاریم تا چند ساعت استراحت کند. سپس گوشت را روی توری پهن میکنیم. بهتر است گوشت را نازک روی توری بگذاریم تا طعم بهتری بگیرد. توری بعدی را روی زغال قرار میدهیم.
مرحله چهارم
حالا کباب میکنیم، به طوری که خیلی روی زغال نماند تا خشک نشود. بهترین گوشت برای کباب، ترکیب ۶۰ درصدی گوشت گوسفند و ۴۰ درصدی گوشت گوساله است. قلوهگاه گوسفند و راسته گوساله هم بهترین قسمتها برای درست کردن کباب هستند.