مواد لازم و آموزش کباب حسینی با گوشت چرخ کرده برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب حسینی با گوشت چرخ کرده
کباب حسینی یکی از بهترین کبابهای ایرانی است که طعمی فوقالعاده دارد و میتوان آن را به شیوههای مختلف درست کرد. معمولاً این کباب با گوشت راسته گوسفند به صورت تکهای درست میشود. اما در اینجا به شما نشان میدهیم که چگونه میتوانیم این کباب را با گوشت چرخ کرده تهیه کنیم. این روش نه تنها آسانتر است بلکه سریعتر هم میتوانیم کباب حسینی را درست کنیم. روش تهیه این کباب شباهت زیادی به کباب تابهای دارد و میتوانیم آن را با نان یا برنج بخوریم. برای یادگیری دقیقتر این دستور پخت، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 2 نفر | |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
سیر | 3 حبه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
سیخ کوتاه | به تعداد کافی |
دستور پخت کباب حسینی با گوشت چرخ کرده
مرحله اول
برای شروع، یکی از پیازها را رنده میکنیم و سپس آب اضافی آن را با فشار دست میگیریم. بعد این پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده در یک کاسه میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط پیاز و گوشت اضافه میکنیم و با دست خوب ورز میدهیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا مواد استراحت کنند. در این مدت گوجه فرنگیها، فلفل دلمهای و سیر را در مخلوطکن میریزیم.
مرحله چهارم
سپس کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم و مخلوط کن را روشن میکنیم تا مواد به خوبی پوره شوند. حالا باقیمانده پیاز را به شکل نگینی ریز خرد میکنیم و با کمی روغن در تابه میریزیم.
مرحله پنجم
تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و پیاز را تفت میدهیم تا کمی سبک و شفاف شود. سپس مخلوط پورهشده گوجهفرنگی، سیر و فلفل دلمهای را به تابه اضافه کرده و با پیاز ترکیب میکنیم.
مرحله ششم
بعد از کمی تفت دادن…
“““html
ابتدا مواد را در اطراف تابه جمع میکنیم، سپس رب گوجهفرنگی را در وسط تابه تفت میدهیم تا خوب سرخ شود. بعد از آن، اجازه میدهیم سس روی حرارت خیلی ملایم باقی بماند.
مرحله هفتم
در این مرحله، کاسهای که مایه کباب در آن است را از یخچال بیرون میآوریم. سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کباب برمیداریم و آن را مثل کباب کوبیده روی سیخ میچسبانیم. این کار را برای بقیه مایه کباب هم انجام میدهیم.
مرحله هشتم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم. سپس سیخها را درون تابه میچینیم و هر طرف کبابها را حدود 5 دقیقه سرخ میکنیم تا رنگشان طلایی شود.
مرحله نهم
در این مرحله، کبابهای سرخشده را درون سس میچینیم و اجازه میدهیم سس به خوبی غلیظ شود و به کبابها طعم بدهد. در پایان، کباب حسینی را در ظرف مورد نظرمان میکشیم و با برنج یا نان سرو میکنیم.