مواد لازم و آموزش کباب حسینی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کباب حسینی
کباب حسینی یکی از کبابهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با گوشت قرمز و مرغ تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه این کباب خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۶۰۰ گرم |
دنبه | ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد درشت |
گوجهفرنگی | ۴ عدد متوسط |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
سیخ چوبی | به تعداد کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب حسینی
برش دادن گوشت
برای تهیه کباب حسینی خوشمزه ابتدا باید گوشت را به قطعات کوچک برش بزنیم مانند کباب چنجه. دنبه را هم به قطعات ریز ببریم. سپس فلفل دلمهای و یکی از پیازها را هم به تکههای کوچک ببریم.
سیخ گوشت ها
حالا وقت سیخ کردن است. ابتدا یک تکه گوشت، بعد یک تکه دنبه، سپس یک تکه پیاز و فلفل دلمهای را به سیخ میزنیم. این کار را ادامه میدهیم تا سیخها پر شوند. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت میگذاریم.
تفت دادن پیاز
مقداری روغن در قابلمه میریزیم و پیاز باقیمانده را به صورت خلالی خرد میکنیم و کمکم تفت میدهیم تا شفاف شود. سپس سیخهای کباب را روی پیاز تفت داده شده میچینیم و درب قابلمه را میگذاریم.
اضافه کردن سایر مواد
حرارت زیر قابلمه باید کم باشد تا پیازها نسوزند. بعد از اینکه آب درون قابلمه کم شد، گوجهفرنگیها را ریز خرد میکنیم و همراه با رب گوجهفرنگی، آب لیمو و زعفران به قابلمه اضافه میکنیم.
سرو
وقتی که رب گوجهفرنگی خوب سرخ شد، یک فنجان آب و کمی نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه میکنیم و درب قابلمه را میگذاریم تا کباب بهخوبی پخته شود. بعد از اینکه آب درون قابلمه تمام شد، کباب ما آماده سرو کردن است.