مواد لازم و آموزش کباب دل مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب دل مرغ
کباب دل مرغ یکی از کباب های خوشمزه و ساده بین المللی است که در دسته غذاهای ارزان قیمت قرار میگیرد. اگر میخواهید طرز تهیه آن را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
دل مرغ | ۱ کیلوگرم |
سیر | ۲ حبه |
لیمو ترش | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
آویشن و پاپریکا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
آموزش کباب دل مرغ
مرحله اول
برای تهیه کباب دل مرغ خوشمزه و ساده، ابتدا باید قسمتهای اضافی دل مرغ را جدا کنیم. سپس چربیهای اضافی اطراف دل مرغ را با یک چاقوی تیز برش میزنیم و دلها را از وسط باز کرده و خوب میشوییم.
مرحله دوم
معمولا وقتی دلها را باز میکنیم، ممکن است لختههای خون درون آنها باشد. به همین خاطر باید آنها را به دقت بشوییم تا این لختهها بهطور کامل پاک شوند. سپس دلهای تمیز شده را روی یک آبکش قرار میدهیم.
مرحله سوم
پس از اینکه آب اضافی دلها کاملاً خارج شد، آنها را در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس روغن زیتون و ادویهها شامل آویشن، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز را به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، آب لیمو ترش را میگیریم و صاف کرده و به همراه سیر رندهشده به کاسه اضافه میکنیم. سپس دلهای مرغ را به آرامی هم میزنیم تا ادویهها به همه جای آنها برسد.
مرحله پنجم
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا دلها مزهدار شوند. بعد از این مدت، دلها را به صورت منظم به سیخ میکشیم و در صورت نیاز کمی نمک روی آنها میپاشیم.
مرحله ششم
در این مرحله، منقل ذغال را به طور یکنواخت روشن میکنیم و سیخها را روی آن میچینیم. سپس سیخها را هر چند لحظه یکبار میچرخانیم تا به طور یکنواخت کباب شوند. در انتها، میتوانیم آنها را به همراه نان یا برنج سرو کنیم.