مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب دکمه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کباب دکمه ای

کباب یکی از غذاهای محبوب در ایران است و انواع مختلفی مثل کباب پیچ، کباب چنجه و کباب سلطانی وجود دارد. کباب دکمه‌ای یک نوع کباب تابه‌ای است که به اندازه‌های کوچک و شبیه دکمه درست می‌شود و در سسی که تهیه می‌شود، می‌پزد. این کباب از گوشت چرخ‌کرده تهیه می‌شود و می‌توانید آن را به راحتی در خانه درست کنید و از طعم خوشمزه‌اش لذت ببرید. این غذا می‌تواند در مهمانی‌ها به همراه برنج یا نان سرو شود. برای یادگیری روش تهیه کامل و مرحله‌به‌مرحله کباب دکمه‌ای، به ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم بپیوندید.

مواد لازم کباب دکمه ای
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
پودر سیر، فلفل سیاه و کاری به مقدار لازم
پودر زیره به مقدار لازم
پودر نان به مقدار لازم
بادمجان ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
گوجه ۲ عدد
روغن به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
رب یک و نیم قاشق غذا خوری
پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری
آب ولرم کمی
نمک و زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم
زعفران دم کرده مقداری

“`

آموزش کباب دکمه ای

مرحله اول

برای درست کردن کباب خوشمزه دکمه‌ای، اولین کار این است که بادمجان‌ها را بشویید و پوست بکنید. بعد، آن‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و در آب و نمک بگذارید تا حدود نیم ساعت بمانند تا تلخی‌شان گرفته شود. سپس بادمجان‌ها را بشویید و با یک پارچه تمیز خشک کنید.

مرحله دوم

یک تابه بردارید و کمی روغن درون آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس بادمجان‌ها را در تابه سرخ کنید. پیاز را بشویید و پوست بکنید، سپس آن را رنده کنید. گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌ها را به پیاز رنده شده اضافه کنید.

مرحله سوم

حال این مخلوط را خوب ورز دهید تا همه مواد با هم ترکیب و مزه‌دار شوند. سپس مخلوط گوشت را در یخچال بگذارید تا حدود یک ساعت استراحت کند. بعد از گذشت این زمان، دوباره یک تابه بردارید و با کمی روغن روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، از مخلوط گوشت به اندازه گردو برمی‌داریم و در دست به شکل دکمه‌ای شکل می‌دهیم. سپس آن را در تابه سرخ کنید. اگر قبلاً بادمجان‌ها را سرخ کرده‌اید، حرارت را کم کنید و روغن اضافه را از تابه خارج کنید.

مرحله پنجم

سپس سیر و پیاز داغی که از قبل آماده کرده‌اید را به مخلوط اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه کمی حرارت دید و غلیظ شد، کباب‌ها را روی این سس بچینید و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه با سس بپزند. بعد از این زمان، کباب‌ها را در ظرف مناسب سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا