مواد لازم و آموزش کباب رو پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب رو پلو
کباب رو پلو یکی از انواع کبابهای خوشمزه و ساده ایرانی است که به روشهای مختلف درست میشود. برای یادگیری آموزش کامل و قدمبهقدم کباب رو پلو، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر | |
پیاز درشت | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
پودر جو دو سر یا آرد سوخاری | ۲ قاشق سوپخوری |
زردچوبه و نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
گلپر | ۱ قاشق چایخوری |
سماق | نصف قاشق چایخوری |
روغن | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم شده | به مقدار لازم |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
برنج | ۳ پیمانه |
سیبزمینی یا نان برای تهدیگ | به مقدار لازم |
گوجه | به مقدار لازم |
آموزش کباب رو پلو
مرحله اول
برای درست کردن کباب رو پلو، ابتدا پیاز را خوب شسته و پوست میکنیم و رنده میکنیم. سپس در یک کاسه، گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را با هم مخلوط میکنیم. پودر جو دو سر یا آرد سوخاری و ادویهها را هم اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، نمک را هم به مخلوط اضافه کرده و مواد را خوب ورز میدهیم تا همه چیز خوب مخلوط شده و طعم بگیرد. سپس کباب را در یک ماهیتابه بدون روغن پهن میکنیم و سعی میکنیم که ضخامت آن یکنواخت باشد.
مرحله سوم
ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و زمان میدهیم تا کباب بپزد. بعد از چند دقیقه، کباب آب میاندازد و با آب خودش میپزد. وقتی که گوشت پخته و آب آن کاملاً تبخیر شد، یک قاشق روغن و دو قاشق زعفران دمکرده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
سپس اجازه میدهیم تا کباب کامل سرخ شود. بعد…
“““html
کباب را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ و برشته شود. برای درست کردن سس، یک تابه بردارید و کمی روغن در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی که روغن داغ شد، رب گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
سپس آبلیمو را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رب گوجهفرنگی به خوبی سرخ شود. بعد از آن، هر دو طرف کباب آماده شده را به این سس آغشته کنید. برنجی که قبلاً حدود ۲ ساعت با آب و نمک خیس کردهاید را آبکش کنید.
مرحله ششم
در این مرحله، یک قابلمه را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد. سپس برنج را به آب جوش و نمک اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد. بعد از نیم پز شدن، آن را آبکش کنید. کف قابلمه کمی روغن بریزید.
مرحله هفتم
سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید. سیبزمینیهای ورقهای یا نان را به عنوان تهدیگ کف قابلمه بچینید. برنج آبکش شده را روی آن بریزید و نصف استکان زعفران دمکرده را به برنج اضافه کنید. سپس کباب آماده را روی برنج قرار دهید تا با برنج دم بکشد.
مرحله هشتم
در این مرحله، گوجهفرنگیها را بشویید و اگر بزرگ هستند کمی خرد کنید. یک تابه بردارید و با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس گوجهها را در تابه سرخ کنید و برنج و کباب را با آن تزیین کنید.