مواد لازم و آموزش کباب سارما بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب سارما بادمجان
کباب سارما بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در ترکیه است که با ترکیب های مختلف درست می شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این کباب خوشمزه، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
آرد سوخاری | ۱ قاشق چایخوری |
بادمجان | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
زیره و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کباب سارما بادمجان
مرحله اول
برای شروع تهیه کباب سارما بادمجان، بادمجان ها را به خوبی می شوییم و به صورت ورقه های نازک برش می زنیم. سپس آنها را در یک کاسه آب نمک قرار میدهیم و به مدت ۳۰ دقیقه کنار میگذاریم تا تلخی آنها گرفته شود.
مرحله دوم
پس از ۳۰ دقیقه، بادمجان ها را از آب نمک خارج کرده و با یک دستمال تمیز خشک میکنیم. سپس یک ماهیتابه روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. در ادامه بادمجان ها را در روغن سرخ میکنیم.
مرحله سوم
حالا بادمجان های سرخ شده را از روغن خارج کرده و کنار میگذاریم. سپس گوشت چرخ کرده را همراه با تخممرغ، آرد سوخاری، جعفری خرد شده و ادویهها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زیره در یک کاسه میریزیم.
مرحله چهارم
مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. اگر مایه کباب خیلی سفت بود، کمی آب اضافه میکنیم تا ترکیب نرمتر شود و به راحتی شکل بگیرد.
مرحله پنجم
به اندازه یک تخممرغ از مایه کباب برمیداریم و آن را دور سیخ چوبی به شکل لولهای قرار میدهیم. این کار را برای تمام مایه کباب تکرار کرده و تکههایی از بادمجان را روی گوشت میپیچیم.
مرحله ششم
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس رب گوجهفرنگی را با ۱٫۵ لیوان آب مخلوط کرده و در یک ظرف پیرکس میریزیم. در ادامه سیخها را درون سس قرار داده و به مدت ۲۵ دقیقه در فر میپزیم.