مواد لازم و آموزش کباب سبزیجات برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب سبزیجات
کباب همیشه طرفداران زیادی داشته است. یکی از انواع آن، کباب سبزیجات است که سالمتر و کمکالریتر از سرخ کردن میباشد. در این دستور، سبزیجات مختلف طعمدار شده و به سیخ کشیده میشوند و سپس روی گریل پخته میشوند. این کباب میتواند به عنوان یک دورچین خوشمزه در مهمانیها استفاده شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش کباب سبزیجات، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کباب سبزیجات | |
کلم بروکلی | ۱ بسته کوچک |
کدو سبز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی کوچک | ۱۰ تا ۱۲ عدد |
بادمجان | ۱ عدد |
ذرت | ۱ عدد |
فلفل دلمهای سبز، زرد و قرمز | از هر کدام ۱ عدد |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل چیلی | ۷ تا ۸ عدد |
قارچ | ۱۰ تا ۱۲ عدد |
لیمو ترش | ۱ عدد |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
سرکه | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | نصف قاشق چایخوری |
گل کلم | ۷-۸ دسته |
آموزش کباب سبزیجات
مرحله اول
برای درست کردن کباب خوشمزه و سالم با سبزیجات، ابتدا صفحه گریل را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا خوب گرم شود. اگر دوست دارید، میتوانید به جای گریل از منقل زغال به صورت مستقیم یا غیرمستقیم استفاده کنید.
مرحله دوم
برای استفاده غیرمستقیم از منقل ذغال، باید یک صفحه مشبک روی آن بگذاریم تا حرارت مستقیم به سبزیجات نرسد. سپس کلم بروکلی را به تکههای کوچک برش میزنیم تا بتوانیم آن را به سیخ بکشیم.
مرحله سوم
شستن کلم بروکلی بسیار مهم است، بنابراین حتماً این مقاله را در مورد شستشوی کلم بروکلی مطالعه کنید. کدو سبز و بادمجانها را هم به ضخامت یک سانتیمتر به صورت حلقهای برش میزنیم. ذرت را هم همینطور با این ضخامت برش میدهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، فلفل دلمهایها را نصف کرده و دانههای آنها را خارج میکنیم و سپس به شکل مربع خرد میکنیم. اما قارچ و فلفل چیلی را به صورت سالم نگه میداریم. همه مواد را به سیخ مرطوب میکشیم تا به آرامی با هم تماس داشته باشند.
مرحله پنجم
ترکیبی از آب لیمو، عسل، سرکه، روغن زیتون، نمک و آویشن را با یک قلمو روی تمام سبزیجات میزنیم و آنها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه کباب میکنیم تا وقتی که سبزیجات خوب کبابی و نرم شوند. سپس آنها را در ظرف مناسب سرو میکنیم.