مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب سرداشی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کباب سرداشی

کباب سرداشی یکی از کباب‌های سنتی ایرانی است که متعلق به شهر همدان می‌باشد. برای یادگیری این آموزش آشپزی در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیب‌زمینی ۳ عدد متوسط
گوجه‌فرنگی ۴ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کباب سرداشی

مرحله اول

برای درست کردن کباب سرداشی همدانی، ابتدا گوشت چرخ‌کرده را همراه با پیاز و ۲ عدد سیب‌زمینی در یک غذاساز یا چرخ گوشت ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد از مخلوط کردن، حتماً آب اضافی سیب‌زمینی و پیاز را بگیرید.

مرحله دوم

اگر میکسر ندارید، می‌توانید سیب‌زمینی و پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ‌کرده مخلوط کنید. سپس کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید و آنها را چند دقیقه خوب ورز دهید.

مرحله سوم

بعد از اینکه مایه کباب به خوبی مخلوط شد، آن را در کف یک تابه مناسب به صورت یکنواخت پخش کنید. نکته مهم این است که اگر مایه کباب را به خوبی ورز ندهید، شکلش خراب خواهد شد.

مرحله چهارم

حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس گوجه‌فرنگی‌ها و سیب‌زمینی‌های باقی‌مانده را به صورت ورقه‌ای برش بزنید و به همراه فلفل‌های سبز روی گوشت بچینید و تابه را با فویل بپوشانید.

مرحله پنجم

اگر از گوشت چرب استفاده می‌کنید، نیازی به روغن نیست. اما اگر گوشت کم‌چرب است، کمی روغن در کف تابه بریزید. سپس تابه را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید تا کباب سرداشی آماده شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا