مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب سیخی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کباب سیخی

کباب سیخی یکی از کباب‌های محبوب ایرانی است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب سیخی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ‌ کرده گوساله ۳۵۰ گرم
گوشت چرخ‌ کرده گوسفندی ۳۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
نمک ۲ قاشق چایخوری سرخالی
زردچوبه و فلفل سیاه از هر کدام ½ قاشق چایخوری

آموزش کباب سیخی

مرحله اول

برای درست کردن کباب سیخی خوشمزه، اول پیاز را با رنده ریز رنده می‌کنیم و در صافی می‌ریزیم. سپس صافی را روی یک کاسه قرار می‌دهیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال می‌گذاریم.

مرحله دوم

حالا می‌گذاریم آب اضافی پیاز کم کم خارج شود. بعد از این مدت، گوشت چرخ‌ کرده گوساله و گوسفندی را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و سپس پیاز را هم به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به کاسه اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه مخلوط می‌کنیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند و گوشت یکدست شود. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و در یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

اجازه می‌دهیم مواد گوشتی به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا مزه‌ها با هم ترکیب شوند. بعد از این زمان، سیخ‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب سرد قرار می‌دهیم تا در زمان پخت نسوزند.

مرحله پنجم

پس از این زمان، سیخ‌ها را از آب خارج کرده و با دستمال خشک می‌کنیم. سپس مقداری از مواد گوشتی به اندازه یک پرتقال برداشته و به سیخ‌ها می‌کشیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

مرحله ششم

حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و گوشت‌های سیخ‌کشی شده را درون تابه می‌چینیم. در این مرحله درب تابه را می‌بندیم و می‌گذاریم کمی مغز پخت شوند، سپس درب تابه را بر می‌داریم.

مرحله هفتم

در این مرحله حرارت را متوسط می‌کنیم و می‌گذاریم کباب‌ها کاملا سرخ شوند. وقتی کباب‌ها کاملا سرخ شدند، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و کباب‌ها را در ظرفی که می‌خواهیم سرو کنیم می‌چینیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا