مواد لازم و آموزش کباب سیخی دو رنگ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب سیخی دو رنگ
کباب یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در ایران و برخی کشورهای دیگر است. یکی از انواع آن، کباب کوبیده است که معمولاً از گوشت قرمز تهیه میشود. اما گاهی اوقات با سینه مرغ نیز درست میشود. کباب سیخی دو رنگ از هر دو نوع گوشت درست میشود، به همین خاطر رنگین است. این کباب را میتوان در تابه پخت ولی همچنین میتوان از سیخهای بزرگ استفاده کرده و گوشتها را به صورت ترکیبی روی سیخ بزنیم و بر روی منقل یا باربیکیو بپزیم. این کباب بسیار نرم و خوشمزه است و میتوان آن را با نان یا برنج سرو کرد. برای یادگیری کامل طرز تهیه کباب سیخی دو رنگ به ادامه مطلب در سایت رضیم مراجعه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
سس مایونز | ۱ قاشق غذا خوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری |
آرد | ۱ قاشق غذا خوری |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
آرد سوخاری | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
کره | به میزان لازم |
آموزش کباب سیخی دو رنگ
مرحله اول
برای تهیه کباب سیخی دو رنگ، ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و استخوانهای آن را به دقت جدا میکنیم. سپس با یک عدد پیاز پوست کنده و فلفل دلمهای خرد شده، همه را داخل دستگاه غذاساز میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله، کمی آرد و نمک و فلفل به مخلوط اضافه میکنیم. سپس سس مایونز و زردچوبه را نیز افزوده و همه مواد را در دستگاه غذاساز کاملاً مخلوط میکنیم. بعد، ترکیب را داخل یک کاسه ریخته و روی آن را با سلفون میپوشانیم و در یخچال برای مدتی قرار میدهیم تا استراحت کند.
مرحله سوم
حالا یک پیاز دیگر را شسته و پوست میکَنیم. سپس آن را با رنده ریز رنده کرده و آب آن را کاملاً میگیریم. در ادامه، یک کاسه برمیداریم و گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده آبگرفته شده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
پس از آن نمک و فلفل و آرد سوخاری را به مخلوط اضافه کرده و با دقت ورز میدهیم تا تمام مواد خوب مخلوط شوند. سپس این مخلوط را نیز در یخچال برای مدتی استراحت میدهیم. در یک تابه رژیمی مقداری کره را میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود.
مرحله پنجم
سپس از هر کدام از مواد مقدار یک نارنگی را برداشته و شکل میدهیم. بعد به صورت یکی در میان در تابه میگذاریم و سیخ چوبی را به داخل آنها فرو میکنیم. با حرارت ملایم یک طرف کبابها را میپزیم و سرخ میکنیم.
مرحله ششم
میتوانیم در تابه را بپوشانیم تا کبابها خوب مغز پخت شوند. سپس درب را باز کرده و اجازه میدهیم که کم کم روی کبابها طلایی و ترد شود. بعد با دقت و با کمک سیخ، کبابها را برمیگردانیم و طرف دیگر آن را نیز سرخ میکنیم. و در کنار فلفل دلمهای و گوجه کباب شده با نان یا برنج سرو میکنیم.