مواد لازم و آموزش کباب قفقازی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کباب قفقازی
کباب قفقازی یکی از انواع کبابهای خوشمزه و معروف در سطح جهانی است که با مخلوطی از گوشت مرغ و گوشت قرمز تهیه میشود. برای یادگیری این دستور پخت، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
فلفل دلمهای | ۲ عدد درشت |
پیاز | ۳ عدد درشت |
ماست چکیده | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
زعفران دمکرده | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب قفقازی
مرحله اول
برای درست کردن کباب قفقازی مجلسی، ابتدا گوشت گوسفند و سینه مرغ را به قطعات مکعبی کوچک مثل جوجهکباب برش میزنیم و در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس روغن مایع را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
با دست، گوشتها را خوب هم میزنیم تا روغن به طور کامل روی آنها پخش شود. در ادامه یکی از پیازها را به شکل خلالی برش میزنیم و به همراه ماست چکیده و کمی نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
نصف زعفران دمکرده را هم به کاسه میریزیم و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم. برای طعمدار کردن گوشت، میتوانیم از ادویههای دیگری هم استفاده کنیم که به سلیقه خودمان بستگی دارد.
مرحله چهارم
حالا روی کاسه یک سلفون میکشیم و آن را حداقل به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا گوشت طعمدار شود. بعد از این زمان، کاسه را از یخچال بیرون میآوریم.
مرحله پنجم
در این مرحله، پیازهای باقیمانده و فلفل دلمهایها را به قطعات یک اندازه برش میزنیم تا بین قطعات گوشت و مرغ قرار بگیرند. سپس در هر سیخ یک قطعه فلفل دلمهای میزنیم.
مرحله ششم
بعد از آن یک قطعه مرغ به سیخ میزنیم و سپس یک قطعه فلفل دلمهای و پیاز به سیخ میزنیم. بعد یک قطعه گوشت گوسفندی به سیخ اضافه میکنیم و این کار را ادامه میدهیم تا طول سیخها به اندازه دلخواه ما برسند.
مرحله هفتم
بعد از اینکه کار سیخ کردن کبابها تمام شد، زغال را به طور یکنواخت روشن میکنیم و…
“`
سیخها را به ترتیب روی نقل قرار میدهیم. حالا سیخها را باید به آرامی بچرخانیم تا گوشتها به طور یکنواخت کباب شوند.
مرحله هشتم
وقتی کبابها تقریبا آماده شدند، کره را ذوب کرده و با باقیمانده زعفران ترکیب میکنیم. سپس با یک قلمو به آرامی این مخلوط را روی کبابها میزنیم تا رنگ و طعم بهتری پیدا کنند. در پایان کبابها را همراه با نان یا برنج سرو میکنیم.
نکات تهیه کباب قفقازی
کباب قفقازی تابهای
اگر میخواهید این کباب خوشمزه را در تابه تهیه کنید، باید از سیخ چوبی استفاده کنید. وقتی مواد را به سیخ کشیدید، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار داده و با کمی روغن آن را چرب میکنیم.
سپس سیخها را به ترتیب درون تابه میچینیم و منتظر میمانیم تا یک سمت کبابها سرخ شود. بعد از اینکه زیر کبابها پخته شد، سیخها را برمیگردانیم و سپس مخلوط کره و زعفران را با برس روی کبابها میزنیم.