مواد لازم و آموزش کباب قلقلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب قلقلی
کباب قلقلی یکی از انواع کبابهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با مواد مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحلهبهمرحله تهیه کباب قلقلی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
سیبزمینی | ۱ عدد |
گوجهفرنگی | ۲ عدد |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ½ پیمانه |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
مخلوط سبزیجات معطر خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
پودر پاپریکا و پودر سیر | به مقدار کافی |
آموزش کباب قلقلی
مرحله اول
برای درست کردن کباب قلقلی خوشمزه، ابتدا پیازها را رنده کرده و آب اضافی آنها را بگیرید. سپس پیاز رنده شده را با گوشت چرخکرده در یک کاسه مناسب مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا سبزیجات خشک مانند نعنا، ترخون، ریحان و مرزه را به مخلوط اضافه کنید. همچنین کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پاپریکا و پودر سیر به آن بیفزایید. مواد را به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دهید تا همه با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
در این مرحله سیخهای چوبی را در آب سرد قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب بمانند تا در زمان کباب کردن نشکنند و بهتر کباب شوند.
“““html
پخت نسوزند. حالا فر را روشن میکنیم و دما را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا خوب گرم شود.
مرحله چهازم
در این مرحله، فلفل دلمهای را به شکل قطعات بزرگ مربع برمیداریم. سپس سیبزمینیها را پوست میگیریم و بعد از شستشو، به صورت مکعبی بزرگ خرد میکنیم. حالا گوجهفرنگیها را به شکل هلالی برش میزنیم و کنار میگذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله، سیخها را از آب خارج میکنیم و با یک دستمال آنها را خشک میکنیم. ابتدا یک قطعه از فلفل دلمهای را به سیخ میزنیم و بعد کمی از مواد گوشتی به اندازه یک گردو برمیداریم، آن را گرد کرده و به سیخ میکشیم.
مرحله ششم
سپس به ترتیب گوجهفرنگی و سیبزمینی را هم به سیخ میزنیم و این کار را ادامه میدهیم. بعد داخل سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب میکنیم و سیخهای کباب را داخل آن قرار میدهیم.
مرحله هفتم
حالا به سراغ درست کردن سس کباب میرویم. برای این کار، آب جوش را به همراه رب گوجهفرنگی داخل یک کاسه مناسب میریزیم و سپس روغن مایع را هم به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله هشتم
اکنون مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به کاسه اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس سس رب گوجهفرنگی را به آرامی روی کبابها در سینی میریزیم. بعد سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مرحله نهم
حالا اجازه میدهیم کبابها و سبزیجات به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملاً بپزند. بعد از این زمان، سینی را از فر خارج کرده و کبابها را در ظرف مورد نظر قرار میدهیم و با برنج سرو میکنیم. نوش جان.