مواد لازم و آموزش کباب لا پلویی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب لا پلویی
کباب لا پلویی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که میتوان آن را به روشهای مختلفی درست کرد. در اینجا طرز تهیه این کباب را با شما به اشتراک میگذاریم، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
برنج | ۲ پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق مرباخوری |
سماق و پودر زیره | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب لا پلویی
مرحله اول
برای درست کردن کباب لا پلویی، اول پیاز را با رنده ریز رنده میکنیم و سپس آب اضافی آن را با فشار دست میگیریم. بعد، گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده در یک کاسه بزرگ میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله، کمی سماق، پودر زیره، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به ترکیب اضافه میکنیم و همه مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز میدهیم تا کاملاً مخلوط و چسبناک شوند. بعد روی کاسه را با سلفون میپوشانیم.
مرحله سوم
بعد از یک ساعت که مایه کباب را در یخچال گذاشتیم، آن را بیرون میآوریم و در یک تابه مناسب کمی روغن میریزیم و روی حرارت میگذاریم. سپس مایه کباب را به صورت یکنواخت در کف تابه پخش میکنیم و درب آن را میگذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله میگذاریم کباب به مدت ۱۵ دقیقه بپزد تا خودش را بگیرد. بعد حرارت تابه را خاموش میکنیم. سپس، گوجه فرنگیها را رنده کرده و به همراه کمی روغن در یک تابه دیگر تفت میدهیم تا سرخ شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا عطر آن بلند شود.
“““html
میدهیم تا رب گوجه فرنگی بپزد و تمامی آب داخل تابه بخار شود، سپس تابه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله ششم
در این مرحله، یک قابلمه مناسب را تا نصفه با آب پر میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا آب به جوش بیاید. سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۱ قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه میکنیم و بعد برنجی که قبلاً خیس کردهایم را به آن اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه میدهیم برنج به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزد، سپس آن را آبکشی میکنیم. بعد، تخممرغ را همراه با ماست و زعفران دم کرده داخل یک کاسه مناسب مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شوند.
مرحله هشتم
سپس یک کفگیر از برنج آبکش شده را به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا همه چیز یکدست شود. بعد، در کف یک قابلمه کمی روغن میریزیم و برنج مخلوط با تخممرغ را به صورت یکنواخت در کف قابلمه قرار میدهیم و کاملاً فشرده میکنیم.
مرحله نهم
در این مرحله، کباب نیمپز شده را به آرامی روی برنج زعفرانی میگذاریم و کمی سماق روی کباب میپاشیم. سپس سس گوجه فرنگی را روی کباب قرار میدهیم و در نهایت، باقیمانده برنج را به قابلمه اضافه کرده و خوب فشرده میکنیم.
مرحله دهم
حالا کره را خرد میکنیم و به صورت یکنواخت روی برنج میریزیم، سپس درب قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم غذا به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد. در پایان، کباب لاپلویی را داخل یک ظرف سرو میکنیم.