مواد لازم و آموزش کباب مانیسا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب مانیسا
کباب مانیسا یکی از غذاهای خوشمزه و خاص ترکیه است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای یادگیری کامل و گام به گام تهیه کباب مانیسا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۸ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۱٫۵ کیلوگرم |
آرد سوخاری | ½ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای سس | |
کره | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
رب چیلی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
برای سرو | |
فلفل سبز و گوجه فرنگی | به مقدار دلخواه |
نان پیتا یا لواش | به تعداد کافی |
کره | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
آموزش کباب مانیسا
مرحله اول
برای تهیه کباب مانیسا، ابتدا پیازها را ریز ریز کنید و آنها را با گوشت چرخ کرده، مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز در یک کاسه بزرگ بریزید. بعد از آن، آرد سوخاری را اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، آنها را به مدت ۱۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا کمی سرد شوند و بعد از آن برای کباب کردن آماده شوند.
“““html
ورز میدهیم تا کاملاً منسجم شود. سپس به اندازه یک نارنگی از مواد برمیداریم و روی سیخ چوبی قرار میدهیم و آن را با دست روی سیخ ثابت میکنیم.
مرحله سوم
تمام مایه کباب را به همین صورت آماده کرده و درون یک سینی میچینیم. پس از آن، روی سینی را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس به سراغ تهیه سس گوجهفرنگی میرویم.
مرحله چهارم
برای تهیه سس، کره را درون تابه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا ذوب شود. سپس رب گوجهفرنگی و رب فلفل را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا ربها سرخ شوند. در ادامه ادویهها را هم اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
پس از گذشت یک ساعت، سیخهای کباب را از یخچال خارج میکنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه میکنیم. بعد سیخها را درون تابه میچینیم و کبابها را به طور یکدست سرخ میکنیم.
مرحله ششم
در صورت تمایل، مقداری گوجهفرنگی و فلفل هم کنار کبابها سرخ میکنیم. در نهایت کره و سس را روی نانها میمالیم، سپس کبابها را به همراه گوجهفرنگی و فلفل روی نانها قرار داده و سرو میکنیم.