مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب مخلوط برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کباب مخلوط

کباب مخلوط یکی از کباب‌های خوشمزه و محبوب در دنیا است که با گوشت و سبزیجات درست می‌شود. برای یادگیری نحوه تهیه این کباب خوشمزه، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
بادمجان ۲ عدد
کدو سبز ۲ عدد
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
تخم مرغ ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد متوسط
پودر سیر و پاپریکا به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کباب مخلوط

مرحله اول

برای تهیه کباب مخلوط، ابتدا بادمجان، کدو و سیب‌زمینی را پوست کنده و به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم. سپس مقداری روغن در یک تابه ریخته و از آن می‌خواهیم تا داغ شود.

مرحله دوم

پس از داغ شدن روغن، سیب‌زمینی، کدو و بادمجان را در آن سرخ می‌کنیم تا کمی نرم شوند و سپس آنها را کنار می‌گذاریم. در ادامه پیازها را رنده کرده و با فشار دست آب اضافی آنها را می‌گیریم و در یک کاسه قرار می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا گوشت چرخ‌کرده را به کاسه پیاز اضافه کرده و کمی آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر می‌زنیم. این مخلوط را با دست به مدت ۵ دقیقه ورز می‌دهیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

وقتی که مایه کباب خوب مخلوط شد، روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. بعد از این مدت، گوشت را از یخچال درآورده و به صورت کتلت‌های کوچک درمی‌آوریم.

مرحله پنجم

در این مرحله، کتلت‌ها را به همراه سیب‌زمینی، کدو و بادمجان

“`

ابتدا مواد را به طور فشرده داخل یک ظرف پیرکس قرار می‌دهیم. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و روی این مواد می‌ریزیم. حالا رب گوجه‌فرنگی را با یک لیوان آب مخلوط می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا دو قاشق غذاخوری روغن مایع و مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه همه مواد را خوب هم زدیم، این ترکیب را به ظرف پیرکس اضافه می‌کنیم. روی ظرف را با فویل آلومینیومی می‌پوشانیم و چند سوراخ روی فویل ایجاد می‌کنیم تا بخار خارج شود.

مرحله هفتم

در این مرحله، ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فر گذاشته و حرارت فر را از قبل روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده‌ایم. بعد از اینکه کباب پخته شد، فویل را برمی‌داریم و چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی کباب کمی طلایی و خوش‌رنگ شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا