مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب مرغ با سس سماق برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کباب مرغ با سس سماق

کباب یکی از غذاهای معروف و خوشمزه در ایران، ترکیه و عربی‌هاست. یکی از انواع کباب‌ها، کباب کوبیده است که معمولاً از گوشت قرمز درست می‌شود. اما می‌توان کباب کوبیده را با سینه مرغ نیز تهیه کرد. این نوع کباب از فیله مرغ درست می‌شود و به جای سیخ، دور استخوان‌های مرغ پیچیده می‌شود. برای طعم‌دهی بهتر، از سماق که یک سس ترش است استفاده می‌شود. این سس با آب مرغ تهیه می‌شود و طعم ویژه‌ای به کباب می‌دهد. سماق نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه خواص زیادی نیز دارد، از جمله خاصیت آنتی‌اکسیدانی که برای سلامت بدن مفید است و به هضم غذا کمک می‌کند. در ادامه، با ما در سایت رضیم همراه باشید تا طرز تهیه کباب مرغ با سس سماق را یاد بگیرید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ (ساق پا) ۸ عدد ( یا نصف سینه و دو عدد ران)
پیاز ۴ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پاپریکا و زردچوبه به مقدار لازم
دانه‌های درشت سماق یک استکان

آموزش کباب مرغ با سس سماق

مرحله اول

برای تهیه کباب مرغ خوشمزه با سس سماق، ابتدا باید گوشت‌ها را از استخوان جدا کنیم. دقت کنید که اگر فقط از سینه استفاده کنیم، کباب‌ها خشک می‌شوند. به همین دلیل می‌توانیم از مخلوط سینه و ران یا مغز ران استفاده کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، تکه‌های مرغ را با ۳ عدد پیاز درون چرخ‌گوشت می‌ریزیم و آن‌ها را چرخ می‌کنیم. سپس نمک و زردچوبه به مخلوط اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم تا از سیخ‌ها نریزد. بعد از این کار، آن‌ها را به مدت نیم ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کنند.

آموزش کباب مرغ با سس سماق

استخوان‌های جدا شده را با مقداری آب، نمک، پاپریکا، فلفل و یک عدد پیاز در قابلمه می‌گذاریم و به مدت تقریباً نیم ساعت می‌پزیم. در این حین، سماق‌ها را در یک کاسه می‌ریزیم و روی آن‌ها یک استکان آب ولرم می‌ریزیم تا خیس بخورند.

مرحله چهارم

استخوان‌های پخته شده را از آب جدا می‌کنیم. سپس یک توپ کوچک از گوشت چرخ کرده برمی‌داریم و به استخوان‌ها می‌زنیم و کمی آن را شکل می‌دهیم و پهن می‌کنیم. حالا یک تابه با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود.

مرحله پنجم

وقتی روغن داغ شد، کباب‌ها را به آرامی درون روغن می‌گذاریم و حرارت را کم می‌کنیم تا خوب بپزند. وقتی دو طرف کباب‌ها کاملاً طلایی و سرخ شد، آن‌ها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

آموزش کباب مرغ با سس سماق

در این مرحله، سماق‌ها را داخل آبکش می‌ریزیم. آب آن‌ها را داخل یک ظرف به همراه نصف لیوان از آب مرغ (آب استخوان‌های پخته شده) مخلوط می‌کنیم. سپس این مخلوط را به روغنی که کباب‌ها را در آن سرخ کرده‌ایم اضافه می‌کنیم. کباب‌ها را دوباره به تابه برمی‌گردانیم و درون سس قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

شعله حرارت را زیاد کرده تا سس به طور کامل به کباب‌ها نفوذ کند و غلیظ شود. سپس کباب‌ها را در یک ظرف سرو مناسب می‌گذاریم. در صورت وجود، کمی از سس غلیظ شده را روی آن‌ها می‌ریزیم و می‌توانیم همراه با برنج یا نان سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا