مواد لازم و آموزش کباب مرغ خامه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب مرغ خامه ای
کباب مرغ خامه ای یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در هند است که به جوجه کباب ایرانیها شباهت دارد. برای یادگیری طرز تهیه این کباب خوشمزه با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران مرغ بدون استخوان | ۴ عدد |
سیر | ۱ حبه |
زنجبیل | ۱ تکه کوچک |
جوز هندی | ۱ پینچ |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
لیمو ترش | ۱ عدد |
پنیر چدار رنده شده | ۱ پیمانه |
پودر هل | ۱ پینچ |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
خامه | ۱ پیمانه |
روغن | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش کباب مرغ خامه ای
مرحله اول
برای درست کردن کباب مرغ خامه ای، ابتدا ران های مرغ را در یک کاسه میریزیم. بعد سیر را رنده کرده و به همراه جوز هندی، فلفل سیاه و آب لیمو ترش به مرغ اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله همه مواد را خوب مخلوط میکنیم و به مدت ۳۰ دقیقه کنار میگذاریم تا مرغ طعمدار شود. در همین زمان، پنیر چدار رنده شده را با نشاسته ذرت و پودر هل در یک کاسه دیگر مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
حالا تکههای مرغ را به کاسه پنیر اضافه میکنیم. سپس خامه و روغن را اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا ترکیب یکنواختی به دست آید. بعد روی کاسه را با سلفون میپوشانیم.
مرحله چهارم
حالا کاسه را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمی به مرغ بدهد. پس از این مدت، کاسه را از یخچال خارج میکنیم و تکههای مرغ را به سیخ میکشیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، منقل زغال را به طور یکنواخت روشن میکنیم و سیخها را روی منقل قرار میدهیم. سپس هر چند دقیقه یک بار سیخها را میچرخانیم تا مرغ به خوبی بپزد.
مرحله ششم
اگر بخواهیم، میتوانیم این کباب خوشمزه را در فر یا تابه هم بپزیم. وقتی کبابها خوب پختند، آنها را در ظرف دلخواه میچینیم و به همراه برنج یا نان سرو میکنیم.