مواد لازم و آموزش کباب مشهدی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب مشهدی
کباب یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی، ترکی و عربی است. یکی از انواع معروف آن، کباب کوبیده است که معمولاً از گوشت قرمز درست میشود. کباب مشهدی یکی از نوعهای خاص کباب است که در شهر مشهد تهیه میشود. این کباب به شکل لایهای با سیبزمینی، پیاز و گوجه پخته و ترد میشود. این غذا معمولاً همراه با کته زعفرانی و ماست محلی سرو میشود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کباب مشهدی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده گوسفندی | نیم کیلو |
پیاز درشت | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
رب گوجه | مقداری |
آموزش کباب مشهدی
مرحله اول
برای تهیه این کباب خوشمزه، ابتدا پیازها را شسته و پوست میگیریم و با رنده ریز، رنده میکنیم. سپس گوشت و ادویهها را با پیاز رنده شده در یک کاسه مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم. بعد از آن، مخلوط را در یخچال قرار میدهیم تا کمی استراحت کند.
مرحله دوم
در این مرحله، کمی روغن در کف تابه میریزیم و آن را روی حرارت ملایم گرم میکنیم. سپس سیبزمینیها را شسته و پوست میگیریم و به صورت خلالی برش میزنیم و آنها را در کف تابه در کنار هم میچینیم.
مرحله سوم
حالا پیازها را شسته و به صورت حلقهای برش میزنیم و روی سیبزمینیها به طور مرتب میچینیم. سپس مقدر کمی از گوشت مزهدار شده را برداشته و به شکل گرد درمیآوریم.
مرحله چهارم
بعد از این که کروکیها را درست کردیم، آنها را روی حلقههای پیاز قرار میدهیم. سپس برشهای گوجه فرنگی را روی کبابها میچینیم و فلفلهای سبز را روی آن میگذاریم. در آخر، دو قاشق رب گوجه را با کمی آب جوش حل میکنیم.
مرحله پنجم
ادویه را به مخلوط اضافه میکنیم و آن را روی کبابها میریزیم. زعفران دمکشیده را روی کبابها میزنیم و در تابه را میپوشانیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا پخته و خوشمزه شود. سپس این کباب را با ماست محلی و کته زعفرانی سرو میکنیم.