مواد لازم و آموزش کباب پنجابی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کباب پنجابی
کباب پنجابی یکی از کبابهای خوشمزه و خاص است که ریشهاش به هند برمیگردد. برای یادگیری طرز تهیه این کباب خوشمزه، ادامه مطلب را دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت بدون استخوان | ۶۰۰ گرم |
آب انبه | ½ پیمانه |
ماست چکیده | ½ پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
زنجبیل تازه | ۱ تکه کوچک |
ادویه گرام ماسالا | ۲ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
روغن زیتون بکر | ۳ قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب پنجابی
مرحله اول
برای درست کردن کباب پنجابی، ابتدا ماست چکیده و آب انبه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس روغن زیتون، ادویه گرام ماسالا، فلفل قرمز و مقداری نمک و فلفل سیاه را به این مخلوط اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، سیر و زنجبیل را رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید. حالا میتوانید با همزن دستی یا برقی مواد را خوب مخلوط کنید تا همه چیز یکدست شود. سپس گوشت گوسفند را به تکههای کوچک خرد کنید.
مرحله سوم
گوشت خرد شده را به کاسه اضافه کنید و همه چیز را خوب هم بزنید تا گوشت با مواد همراه خوب مخلوط شود. سپس درب کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را در یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
بهتر است گوشت را از شب قبل در مخلوط نگه دارید تا طعمدار شود. اگر وقت ندارید، میتوانید آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه بگیرد. پس از این مدت، کاسه را از یخچال خارج کنید.
مرحله پنجم
حالا وقت آن است که تکههای گوشت طعمدار شده را روی سیخ بزنید. سپس منقل زغال را آماده کنید و حتماً قبل از کباب کردن، سیر و زنجبیل رنده شده را از روی گوشتها جدا کنید.
مرحله ششم
سیخها را به آهستگی روی منقل بگذارید و در حین پخت، آنها را به آرامی بچرخانید تا کبابها به طور یکنواخت بپزند. پس از اینکه کبابها آماده شدند، آنها را در ظرف سرو کنید و با برنج یا نان میل کنید.