مواد لازم و آموزش کباب چنجه با آب انار برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب چنجه با آب انار
کباب یکی از غذاهای معروف و محبوب ایرانی، ترکی و عربی است. کباب چنجه یکی از انواع لذیذ این غذاست که از بهترین قسمتهای گوشت گوسفند یا گاو تهیه میشود. این کباب با آب انار ترش طعمدار میشود و باعث میشود که گوشت نرم و آبدار باشد. میتوان کباب چنجه را روی منقل ذغالی یا گازی کباب کرد.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله گوسفندی یا گوساله | ۱ کیلوگرم |
آب انار ترش | ۲ لیوان |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب چنجه با آب انار
مرحله اول
برای تهیه کباب چنجه خوشمزه، ابتدا فیلههای گوشت گوسفند یا گاو را به اندازههای کوچک، مانند ۲ در ۳ سانتیمتر، برش بزنید. توجه کنید که این قطعات باید کوچکتر از آنچه که معمولاً در کباب استفاده میشود، باشند. فیلهها را در یک کاسه بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله، آب انار ترش را به کاسه اضافه کنید. سپس پیازها را شسته و پوست بکنید و بعد به صورت خلالی خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. حالا فلفل، روغن زیتون و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم ورز دهید.
مرحله سوم
درب کاسه را بپوشانید و مخلوط را حداقل ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب طعمدار شود. بعد از ۶ ساعت، فیلهها را از یخچال خارج کرده و آنها را به سیخ بزنید. سپس روی منقل ذغالی یا گازی کباب کنید. اگر دوست دارید، میتوانید روی کبابها گردو خرد شده بپاشید.