مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب چنجه شکاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کباب چنجه شکاری

کباب چنجه شکاری یکی از کباب‌های خوشمزه و محبوب ایرانی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این کباب لذیذ، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۶۰۰ گرم
دنبه گوسفندی ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کباب چنجه شکاری

مرحله اول

برای تهیه کباب چنجه شکاری، ابتدا گوشت گوسفندی یا گوساله را به صورت نازک و به ضخامت حدود یک سانتیمتر برش بزنید. سپس با بیفتک کوب، گوشت را خوب بکوبید تا کاملا صاف و یکدست شود.

مرحله دوم

دنبه را نیز به صورت نازک برش بزنید و با بیفتک کوب به خوبی بکوبید تا یکدست شود. سپس لایه دنبه را روی لایه گوشت قرار داده و آن را مانند رولت بپیچید و محکم کنید.

مرحله سوم

اگر دوست داشتید، می‌توانید چند ورق پنیر هم در وسط رول گوشت بگذارید. حالا رول‌ گوشت را برش بزنید و تکه‌های آن را به سیخ بکشید. سپس کره را ذوب کرده و با زعفران دم کرده مخلوط کنید.

مرحله چهارم

حالا مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط کره و زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست بیاید. در ادامه، منقل زغال را آماده کرده و زغال‌ها را روشن کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله، کمی نمک روی سیخ‌های کباب بپاشید و سیخ‌ها را روی منقل بچینید. سیخ‌ها را هر چند لحظه یکبار بچرخانید تا گوشت به‌طور یکنواخت کباب شود.

مرحله ششم

وقتی کباب‌ها تقریبا آماده شدند، مخلوط کره و زعفران را روی آنها بزنید و بگذارید خوب جذب شوند. در نهایت، کباب‌ها را در ظرف مورد نظر سرو کرده و با نان یا برنج میل کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا