مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب چنجه چینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کباب چنجه چینی

کباب چنجه چینی یکی از غذاهای بسیار محبوب در چین است و ما ایرانی‌ها هم از طعم آن خوشمان می‌آید. اگر می‌خواهید با طرز تهیه این کباب آشنا شوید، تا پایان با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت ران گوسفندی ۸۰۰ گرم
ماست چکیده ½ پیمانه
سیر ۱ حبه
زنجبیل تازه ½ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
سویا سس ½ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز ⅓ قاشق چایخوری
روغن زیتون بکر ۳ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری

آموزش کباب چنجه چینی

مرحله اول

برای تهیه کباب چنجه چینی خوشمزه، ابتدا گوشت گوسفندی را به تکه‌های کوچک برش می‌زنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس سیر را خیلی ریز خرد کرده و به گوشت اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، زنجبیل را رنده می‌کنیم و به همراه ماست چکیده، پاپریکا، سرکه بالزامیک، سویا سس، پودر فلفل قرمز و روغن زیتون به کاسه اضافه می‌کنیم. حالا همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و در یخچال می‌گذاریم تا گوشت طعم‌دار شود. اگر وقت دارید، بهتر است یک شب در یخچال بماند، و در غیر این صورت حداقل یک ساعت کافی است.

مرحله چهارم

اگر می‌خواهید کباب شما نرم و خوشمزه شود، بهتر است گوشت را بیشتر در یخچال بگذارید. وقتی که گوشت به خوبی طعم‌دار شد، کاسه را از یخچال خارج می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، تکه‌های گوشت را از کاسه بیرون می‌آوریم و مواد اضافی را با دست پاک می‌کنیم. سپس گوشت‌ها را به سیخ می‌زنیم. حالا کره را ذوب کرده و روی گوشت‌ها می‌مالیم.

مرحله ششم

حالا منقل زغال را روشن کرده و سیخ‌ها را روی آن قرار می‌دهیم تا کباب‌ها بپزند. هر چند وقت یکبار کباب‌ها را بچرخانید تا به طور یکنواخت پخته شوند. در نهایت کباب خوشمزه را با نان یا برنج سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا