مواد لازم و آموزش کباب کوبیده ارزان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
طرز تهیه کباب کوبیده ارزان
کباب کوبیده یکی از کبابهای خوشمزه و محبوب در ایران است که روشهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. این کباب معمولاً با گوشت گوسفند درست میشود که قیمت بالایی دارد. اما اگر مواد اولیه این کباب را تغییر دهیم، میتوانیم هزینه آن را به شدت کاهش دهیم. با این دستور میتوانیم کباب کوبیده خانگی با هزینه کمتر تهیه کنیم، بدون اینکه طعم آن خیلی متفاوت شود. بسیاری از رستورانها هم از این روش برای تهیه کباب ارزان استفاده میکنند. برای یادگیری بیشتر در این آموزش آشپزی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
گوشت راسته گوساله | 250 گرم |
گوشت قلوهگاه گوساله | 250 گرم |
سویای خیس خورده | 500 گرم |
پیاز رنده شده | 300 گرم |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
دنبه | 100 گرم |
فلفل قرمز | ¼ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ¼ قاشق چایخوری |
دستور پخت کباب کوبیده ارزان
مرحله اول
برای درست کردن کباب کوبیده ارزان، ابتدا 3 عدد پیاز متوسط را رنده کرده و آب آن را کاملاً بگیریم. سپس پیاز را در یک ظرف دربسته بگذاریم و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهیم تا طعمی شیرین بگیرد.
مرحله دوم
اینکه پیاز حداقل 2 ساعت در یخچال بماند بسیار مهم است تا تلخی آن گرفته شود و شیرین شود. حالا سویای خیس خورده را در یک ظرف مناسب بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
اجازه میدهیم سویا خوب خیس بخورد و نرم شود. سپس آب اضافی آن را با فشار دست میگیریم و دوباره آن را چرخ میکنیم. بعد در یک کاسه مناسب میریزیم و کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
نکته مهم این است که بعد از خیساندن و گرفتن آب اضافی، وزن سویا باید 500 گرم باشد. حالا گوشت قلوهگاه و گوشت راسته را یک بار چرخ میکنیم تا مخلوط شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، سویا چرخ شده و دنبه را به گوشت گوساله اضافه میکنیم و یک یا دو بار دیگر چرخ میکنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس نمک را به مخلوط گوشت و سویا اضافه میکنیم.
“““html
اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا مخلوط گوشت و سویا را به مدت تقریبا 10 دقیقه با دست ورز می دهیم تا خوب با هم مخلوط بشوند. بعد از این کار، آن را در یک ظرف درب دار می گذاریم و به مدت 30 دقیقه در یخچال میگذاریم تا استراحت کند.
مرحله هفتم
بعد از 30 دقیقه، مخلوط گوشت و سویا را از یخچال در می آوریم. سپس پیاز رنده شده را هم از یخچال برمیداریم و 300 گرم از آن را به همراه بکینگ پودر، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
اکنون مایه کباب را چند دقیقه با دست ورز می دهیم تا همه مواد کاملا با هم ترکیب شوند. سپس یک کاسه آب ولرم درست جلوی خود قرار میدهیم. دستهایمان را با آب خیس میکنیم و به اندازه یک نارنگی از مایه کباب برمیداریم.
مرحله نهم
حالا مایه کباب را به شکل گلوله در دست خود میسازیم. بعد، سیخ را به داخل مایه کباب میزنیم و با انگشتان خود به آرامی مایه کباب را روی سیخ پخش میکنیم و در انتها، انتهای آن را جمع میکنیم.
مرحله دهم
به همین ترتیب، تمام مایه کباب را به سیخ میکشیم. سپس منقل ذغال را آماده میکنیم و سیخها را روی منقل میچینیم. بعد از اینکه کبابها خوب به سیخ چسبیدند، به آرامی آنها را میچرخانیم.
مرحله یازدهم
هر چند لحظه یک بار سیخها را میچرخانیم تا کبابها به طور یکدست پخته شوند. در پایان، اگر دوست داشتیم، چند سیخ فلفل و گوجهفرنگی هم کباب میکنیم. سپس کباب کوبیده را با برنج یا نان سرو میکنیم.