مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب کوبیده با سنگدان مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کباب کوبیده با سنگدان مرغ

کباب کوبیده با سنگدان مرغ یک روش خوب و مقرون به صرفه برای درست کردن کباب کوبیده است. این کباب یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ایرانی است که به خاطر افزایش قیمت گوشت، می‌توانیم از مواد جایگزینی استفاده کنیم تا این کباب خوشمزه را از سفره‌مان حذف نکنیم. نکته مهم این است که طعم این کباب با سنگدان مرغ درست مانند کباب کوبیده‌ای است که در رستوران‌ها می‌خوریم. بسیاری از رستورانی‌ها که کباب کوبیده را با قیمت‌های بسیار پایین ارائه می‌دهند، از ترکیب گوشت و سنگدان مرغ برای تهیه آن استفاده می‌کنند. برای یادگیری روش تهیه این غذا، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
سنگدان مرغ 1 کیلوگرم
دمبه تازه 300 گرم
پیاز 2 عدد بزرگ
زعفران دم کرده (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری غلیظ
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
سماق قرمز و کره به مقدار کافی

دستور پخت کباب کوبیده با سنگدان

مرحله اول

ابتدا سنگدان‌ها را خوب می‌شوییم و کنار می‌گذاریم تا آب اضافی‌شان خارج شود. سپس سنگدان‌ها را با دنبه گوسفندی 3 تا 4 بار چرخ می‌کنیم تا خوب مخلوط و یکنواخت شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، پیاز را می‌توانیم چرخ کنیم یا رنده کنیم. بعد از رنده کردن، آب اضافی پیاز را کاملاً می‌گیریم و سپس حدود 300 گرم پیاز آب گرفته شده را به سنگدان‌های چرخ شده اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله کمی نمک و فلفل سیاه به همراه زعفران دم کرده به مواد اضافه می‌کنیم و با دست مواد را به مدت 15 تا 20 دقیقه ورز می‌دهیم تا مایه کباب حالتی چسبناک و منسجم بگیرد.

مرحله چهارم

یکی از دلایلی که ممکن است کباب‌ها از سیخ بریزند، این است که مایه کباب را به‌خوبی ورز نداده‌ایم. حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند.

مرحله پنجم

بهتر است مایه کباب کوبیده را از شب قبل تهیه کنیم تا خوب جا بیفتد. اما اگر وقت کافی ندارید، می‌توانید بعد از یک تا دو ساعت، مایه کباب را از یخچال خارج کنید.

مرحله ششم

در این مرحله یک کاسه آب ولرم جلوی خودمان قرار می‌دهیم. سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کباب برمی‌داریم و روی سیخ قرار می‌دهیم. حالا با انگشتان دست‌مان مایه کباب را روی سیخ پهن می‌کنیم و نقش می‌اندازیم.

مرحله

“`

مرحله هفتم

وقتی که تمام مواد کباب را به سیخ زدیم، یک نایلون نازک روی آنها قرار می‌دهیم. اگر زمان داریم، تازه کباب‌ها را برای 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال می‌گذاریم. در این مدت، به آماده‌سازی منقل می‌پردازیم.

مرحله هشتم

منقل را به طور یکنواخت روشن می‌کنیم و سیخ‌ها را به ترتیب روی آن می‌چینیم. کمی به آنها وزش می‌دهیم تا کباب‌ها به سیخ‌ها بچسبند. سپس هر چند دقیقه یک بار سیخ‌ها را می‌چرخانیم تا کباب‌ها به صورت یکنواخت بپزند.

مرحله نهم

وقتی که کباب‌ها خوب پخته شدند، اگر دوست داریم، کره را ذوب می‌کنیم و روی کباب‌ها می‌مالیم. در نهایت کباب‌های کوبیده را در ظرفی که می‌خواهیم می‌کشیم و همراه با برنج و گوجه کبابی سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش کباب کوبیده با سنگدان مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا