مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب کوبیده با گوشت گوساله برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کباب کوبیده با گوشت گوساله

کباب کوبیده یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در ایران است که با روش‌های مختلفی درست می‌شود. کمتر کسی پیدا می‌شود که به این کباب خوشمزه علاقه نداشته باشد. برای تهیه کباب کوبیده با گوشت گوساله، مهم است که مقداری چربی هم در گوشت داشته باشیم تا کباب نرم و لذیذ شود. ما می‌توانیم از قسمت‌هایی از گوشت استفاده کنیم که چربی دارند یا کمی دنبه تازه گوسفند به آن اضافه کنیم. در ادامه دستور تهیه این کباب خوشمزه را با هم مرور می‌کنیم.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت قلوه گاه گوساله 400 گرم
گوشت راسته گوساله 400 گرم
پیاز رنده شده 250 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1.5 قاشق چایخوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری

دستور پخت کباب کوبیده با گوشت گاو

مرحله اول

برای درست کردن کباب کوبیده خوشمزه با گوشت گوساله، ابتدا باید گوشت قلوه گاه و راسته را دو بار چرخ کرده و داخل یک کاسه بریزیم. دقت کنید که چربی گوشت باید حدود 20 تا 30 درصد باشد.

مرحله دوم

اگر گوشت قلوه‌گاهی که استفاده می‌کنید چربی متوسطی داشته باشد، نیازی به افزودن راسته نیست و می‌توانید فقط از قلوه‌گاه استفاده کنید. اما اگر گوشت چربی کافی نداشت، کمی دنبه تازه گوسفند به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

حتما از دنبه تازه گوسفند استفاده کنید، زیرا دنبه کهنه می‌تواند کباب را سنگین کند. سپس پیازها را با رنده متوسط رنده کرده و آب اضافی آن‌ها را بگیرید.

مرحله چهارم

حالا 250 گرم از پیاز آب گرفته را به کاسه گوشت اضافه کنید و سپس نمک، فلفل سیاه و در صورت نیاز بکینگ پودر را به آن بیفزایید. مواد را با دست خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

حال مایه کباب را به مدت 15 تا 30 دقیقه ورز می‌دهیم تا چسبناک و منسجم شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا مایه کباب استراحت کند.

مرحله ششم

بعد از گذشت این زمان، مایه کباب را از یخچال بیرون آورده و به مدت 5 تا 10 دقیقه دوباره ورز می‌دهیم. سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کباب برمی‌داریم و آن را روی سیخ قرار داده و با دست کباب را شکل می‌دهیم.

مرحله هفتم

به همین صورت تمام مایه کباب را روی سیخ می‌زنیم و اگر زمان کافی داشته باشیم، سیخ‌ها را داخل یک سینی مرتب می‌چینیم و روی آن‌ها را…

“`

با سلفون روی مواد را می‌پوشانیم و سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

بعد از استراحت دوم، منقل زغال را به‌طور یکدست روشن می‌کنیم و سیخ‌ها را روی آن می‌چینیم. حالا منتظریم که گوشت به خوبی به سیخ‌ها بچسبد و سپس آرام آرام سیخ‌ها را برمی‌گردانیم.

مرحله نهم

حالا سیخ‌ها را هر چند دقیقه یک بار می‌چرخانیم تا به‌صورت یکدست بپزند. می‌توانیم در کنار کباب‌ها، چند سیخ گوجه‌فرنگی و فلفل سبز هم کباب کنیم. در پایان کباب‌ها را در ظرف مورد نظر می‌چینیم و با برنج سرو می‌کنیم.

مرحله دهم

اگر بخواهیم کباب‌ها چرب‌تر و خوشمزه‌تر شوند، می‌توانیم مقداری کره و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنیم و سپس با برس روی کباب‌ها بمالیم. این کار علاوه بر رنگ زیباتر کردن کباب‌ها، طعم بهتری هم به آنها می‌دهد.

مواد لازم و آموزش کباب کوبیده با گوشت گوساله برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا