مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب کوبیده در توری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کباب کوبیده در توری

کباب کوبیده در توری یک روش عالی برای تهیه کباب کوبیده است، به ویژه زمانی که ابزار لازم را نداریم. این کباب خوشمزه را می‌توان بدون نیاز به سیخ پهن درست کرد و بعد از پخت، ظاهر آن خیلی شبیه کباب تابه‌ای می‌شود و طعمی نزدیک به کباب کوبیده فروشگاهی دارد. این کباب را در سفرها با حداقل مواد نیز می‌توان تهیه کرد. برای ادامه آموزش با ما در پورتال تفریحی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 5 نفر
گوشت گوسفندی 1 کیلوگرم
پیاز 3 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کباب کوبیده در توری

مرحله اول

برای شروع، گوشت گوسفند را چرخ کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس پیاز‌ها را با رنده ریز رنده کنید و با فشار دست آب اضافی آن ها را بگیرید.

مرحله دوم

در این مرحله، پیاز بدون آب را به کاسه گوشت اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه نیز بریزید. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی سماق و زعفران دم‌کرده هم اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا با دست، مواد را به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا خوب مخلوط و یکدست شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد استراحت کنند.

مرحله چهارم

پس از استراحت، منقل ذغال را به‌طور یکنواخت روشن کنید. سپس مایه کباب را از یخچال بیرون آورده و دو سمت توری فلزی را با کمی روغن چرب کنید.

مرحله پنجم

باید توجه داشته باشید که چرب نکردن توری باعث می‌شود کباب به آن بچسبد. سپس مایه کباب را روی توری پهن کنید و آن را با قطر کمتر از یک سانتی‌متر به‌طور یکنواخت پخش کنید.

مرحله ششم

حالا توری را ببندید و به آرامی روی منقل قرار دهید. وقتی کباب خوب خودش را گرفت، توری را به طور منظم هر چند دقیقه یک بار بچرخانید تا کباب به خوبی پخته شود.

مرحله هفتم

اگر می‌خواهید کباب کوبیده خوشمزه‌تری داشته باشید، می‌توانید مقداری کره روی آن بمالید. در نهایت، توری را باز کنید و کباب را به‌صورت یکجا روی ظرف مورد نظر قرار داده و با نان یا برنج سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا