مواد لازم و آموزش کباب کوبیده در فر خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کباب کوبیده در فر
کباب کوبیده در فر یک روش خوب برای درست کردن کباب کوبیده است، به خصوص برای افرادی که نمیتوانند از منقل یا زغال استفاده کنند. برای یادگیری این آموزش، با ما در رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
دمبه | ۱۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب کوبیده داخل فر
چرخ کردن گوشت گوسفندی و دمبه
برای تهیه کباب کوبیده خوشمزه در فر، ابتدا گوشت گوسفندی و دمبه را دوبار چرخ میکنیم و داخل یک کاسه میریزیم. سپس پیازها را با رنده ریز رنده کرده و به کاسه اضافه میکنیم.
ورز دادن مواد
در ادامه کمی نمک و فلفل سیاه به مواد میزنیم و با دست به مدت ۱۰ دقیقه آنها را ورز میدهیم تا کاملاً چسبناک و منسجم شوند. ورز دادن مایه کباب باعث میشود که کباب در حین پخت از هم باز نشود.
استراحت دادن
پس از اینکه مایه کباب را به خوبی ورز دادیم، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا استراحت کند. بعد از این زمان سینی فر را کمی چرب میکنیم.
شکل دادن به کباب ها
سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کباب برمیداریم و داخل یک پلاستیک فریزر شکل میدهیم و در سینی فر کنار هم میچینیم. بعد از اینکه کار شکلدهی کبابها تمام شد، در صورت تمایل چند گوجهفرنگی نیز داخل سینی قرار میدهیم.
پخت کباب ها
فر را ۱۰ دقیقه قبل از شروع پخت با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود. سپس سینی فر را در طبقه وسط قرار میدهیم و به کبابها فرصت میدهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه به طور کامل بپزند.
سرو
پس از ۲۰ دقیقه، کره را ذوب کرده و با زعفران مخلوط میکنیم. سپس با قلمو این مخلوط را روی کبابها میزنیم. بعد از آن، کبابها را در ظرف مورد نظر سرو کرده و میتوانیم آنها را با نان یا برنج به سلیقه خود همراه کنیم.