مواد لازم و آموزش کباب کوبیده دو رنگ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب کوبیده دو رنگ
کباب کوبیده دو رنگ یکی از انواع کبابهای خوشمزه ایرانی است که با ترکیب گوشت مرغ و گوسفند درست میشود. برای یادگیری طرز تهیه این کباب خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۵۰۰ گرم |
گوشت مرغ | ۵۰۰ گرم |
دنبه گوسفندی | ۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
کره | ۵۰ گرم |
دستور پخت کباب کوبیده دو رنگ
مرحله اول
برای درست کردن کباب کوبیده دو رنگ ابتدا باید پیازها را رنده کنیم و آب اضافی آنها را بگیریم. سپس گوشت مرغ را همراه نیمی از دنبه گوسفندی دوباره چرخ کرده و در یک کاسه مناسب بریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله، نصف پیاز رنده شده را با مقداری نمک، فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به کاسه گوشت مرغ اضافه میکنیم. سپس آنها را به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز میدهیم تا کاملاً مخلوط و یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمها با هم ترکیب شوند. سپس گوشت گوسفندی را همراه با بقیه دنبه دوباره چرخ میکنیم و در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، باقیمانده پیاز رنده شده را همراه با ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و کمی نمک و فلفل سیاه به کاسه گوشت گوسفند اضافه میکنیم. دوباره این مخلوط را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز میدهیم تا یکدست و منسجم شود.
مرحله پنجم
روی این کاسه را نیز با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از یک ساعت، کاسهها را از یخچال خارج میکنیم و نیمسیخ را با گوشت مرغ و نیمه دیگر را با گوشت گوسفندی پر میکنیم.
مرحله ششم
اگر میخواهیم کباب را روی ذغال درست کنیم، از سیخهای پهن مخصوص کباب کوبیده استفاده میکنیم. اما اگر قصد داریم کباب را در فر یا تابه درست کنیم، میتوانیم از سیخ چوبی یا حتی بدون سیخ استفاده کنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه کبابها را سیخ کردیم، منقل ذغال را به طور یکنواخت روشن میکنیم و سیخها را روی منقل میگذاریم. پس از اینکه کبابها خود را گرفتند، آنها را هر چند لحظه یک بار میچرخانیم تا همهجا به طور یکدست بپزند.
مرحله هشتم
اگر میخواهیم کباب را در تابه درست کنیم، باید سمت گریل تابه را کمی چرب کنیم و سپس کبابها را در تابه بچینیم. وقتی یک سمت کبابها سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود.
مرحله نهم
برای آمادهسازی این کباب خوشمزه در فر، سینی فر را چرب میکنیم و سپس کبابها را در سینی میچینیم. سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار میدهیم تا کبابها پخته شوند.
مرحله دهم
برای خوشمزهتر شدن کباب، کره ذوب شده را با زعفران مخلوط کرده و در نیمه پخت روی کبابها میمالیم. در پایان، کبابها را در ظرف مورد نظر میچینیم و میتوانیم آن را با نان، برنج ساده یا کته سرو کنیم.