مواد لازم و آموزش کباب کوبیده مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب کوبیده مرغ
کباب کوبیده مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که ظاهری شبیه به کباب کوبیده معمولی دارد. اما در این کباب به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده میشود. این کباب از غذاهای سنتی ایرانی بوده و به خاطر محبوبیتش، کمتر کسی پیدا میشود که آن را دوست نداشته باشد. اگر شما هم عاشق کباب هستید و به هر دلیلی نمیتوانید گوشت قرمز بخورید، پس همین حالا دست به کار شوید و این کباب خوشمزه را با گوشت مرغ درست کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کباب کوبیده مرغ، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
پیاز بزرگ | ۲ عدد |
سیر | ۴ حبه |
تخم گشنیز | نصف قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
زردچوبه و روغن | به اندازه کافی |
آموزش کباب کوبیده مرغ
مرحله اول
برای درست کردن کباب کوبیده مرغ، ابتدا سینههای مرغ را روی تخته بگذارید و استخوانها را به دقت جدا کنید. سپس گوشت را در چرخ گوشت یا مخلوطکن دو بار چرخ کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله، پیازها را پوست کنده و بشویید. سپس آنها را با رنده ریز رنده کنید. آب پیاز را با فشار دست بگیرید و پیاز آبگرفته شده را به کاسه گوشت اضافه کنید.
مرحله سوم
سپس سیرها را پوست کنده، بشویید و با رنده ریز رنده کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. تخم گشنیز را آسیاب کرده و همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه، و زردچوبه روی گوشت بریزید.
مرحله چهارم
حالا مواد کباب را با دست خوب مخلوط کرده و ورز دهید تا طعم ادویهها به خوبی به گوشت برسد. بعد از ورز دادن، روی کاسه را با سلفون بپوشانید.
مرحله پنجم
کاسه را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت استراحت کند و طعمدار شود. بعد از این زمان، کاسه را از یخچال خارج کنید.
مرحله ششم
حالا کف تابه را با کمی روغن چرب کنید و مایه کباب را در آن بریزید و با کف دست صاف کنید…
“““html
را کف تابه با قطر یکسان پهن می کنیم، به طوری که همه نقاط مایه کباب یکدست شود.
مرحله هفتم
سپس تابه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا گوشت آب خودش را جذب کند و خودش را بگیرد. زعفران را دم می کنیم و کره را در تابه ای کوچک می گذاریم و روی حرارت کم می گذاریم تا ذوب شود و بعد از روی حرارت بر می داریم.
مرحله هشتم
حالا زعفران را به کره اضافه می کنیم و زمانی که کباب مرغ خودش را گرفت با کارد آرام روی گوشت برش های طولی مانند کباب کوبیده سیخی می زنیم. بعد کباب های برش داده شده را آرام با کفگیر و قاشق بر می گردانیم.
مرحله نهم
سپس روی کباب ها با قلمو از مخلوط کره و زعفران می زنیم تا علاوه بر اینکه خشک نشوند، عطر زعفران را نیز بگیرند. بعد از سرخ شدن، دوباره آنها را بر می گردانیم تا طرف دیگرشان هم با مخلوط کره و زعفران چرب شود. حالا از مخلوط کره و زعفران به سمت دیگر کباب ها نیز می زنیم.
مرحله دهم
البته میتوانید این کباب را مانند کوبیده به سیخ بکشید. برای کباب کردن این کباب به صورت سيخی بر روی ذغال، باید از سیخهای پهن مانند سیخ کباب کوبیده استفاده کنیم و مایه کباب را حداقل ۱۰ دقیقه بیشتر ورز دهید تا خوب چسبنده شود.
مرحله یازدهم
نکته دیگر اینکه اگر میخواهید این کباب را روی منقل بپزید، حتماً ۱۰۰ گرم دنبه هم به مواد کباب اضافه کنید و به همراه گوشت مرغ چرخ کنید. ابتدا با آب پیاز، سیخ ها را خیس کنید، سپس به اندازه یک پرتقال کوچک از مایه کباب بردارید و به سیخ بکشید.
مرحله دوازدهم
حالا باید منقل ذغال را آماده کنید. حتماً صبر کنید تا تمام ذغالها خوب داغ شوند سپس سیخهای کباب را روی منقل بچینید. ابتدا صبر کنید تا کبابها به سیخ بچسبند و خودشان را بگیرند، سپس آنها را به صورت دائمی بچرخانید تا کباب شوند.
مرحله سیزدهم
در حین پختن کبابها میتوانید از مخلوط کره و زعفران هم روی کبابها بمالید تا طعم بهتری بگیرند. توصیه میشود از گوجهفرنگی کباب شده هم در کنار کباب خود استفاده کنید. در نهایت، بعد از آماده شدن کبابها، آنها را به همراه نان یا برنج سرو کنید.
نکات آموزش کباب کوبیده مرغ
کباب کوبیده مرغ تابهای
اگر به دلیل محدودیت نمیتوانید این کباب خوشمزه را روی منقل درست کنید، میتوانید آن را به صورت تابهای در هر جایی درست کنید. برای تهیه کباب کوبیده مرغ در ماهیتابه میتوانید از آموزش زیر استفاده کنید.
کوبیده مرغ با دنبه گوسفندی
کباب کوبیده مرغ یکی از کبابهایی است که یا باید آن را با کره چرب کنیم، یا به مایه آن کمی دنبه گوسفندی اضافه کنیم تا بعد از پخت سفت و خشک نشود. برای مشاهده آموزش کباب کوبیده مرغ با دنبه گوسفندی، مطلب زیر را مشاهده نمایید.