مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب کوبیده چوبی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کباب کوبیده چوبی

کباب کوبیده چوبی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که دستورهای مختلفی دارد. مواد این کباب شبیه کباب کوبیده معمولی است، اما گاهی از سبزیجات معطر هم استفاده می‌شود که آن را خوشمزه‌تر می‌کند. اگر می‌خواهید کباب کوبیده درست کنید اما نمی‌توانید از منقل زغال استفاده کنید، ما به شما کباب کوبیده چوبی را پیشنهاد می‌کنیم. این کباب خوشمزه نیاز به منقل زغال ندارد و می‌توانیم آن را روی گریل یا در تابه بپزیم. برای یادگیری این آموزش آشپزی، در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
گوشت چرخ کرده 300 گرم
مغز نان باگت مغز 1 نان
پیاز 1 عدد بزرگ
گشنیز خرد شده 3 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ¼ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زعفران و روغن به مقدار کافی
سیخ چوبی به تعداد کافی

دستور پخت کباب کوبیده چوبی

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده چوبی، اول پیاز را به صورت ریز خرد کرده و درون یک کاسه می‌ریزیم. اگر دوست دارید، می‌توانید پیاز را با رنده متوسط رنده کنید و بعد از گرفتن آب آن، به کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، گوشت چرخ کرده، مغز نان باگت و گشنیز خرد شده را به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس پودر تخم گشنیز، پودر پاپریکا و مقداری نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و اگر دوست دارید، کمی زعفران هم اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا همه مواد را خوب مخلوط کرده و با دست آنها را ورز می‌دهیم تا خوب به هم بچسبند. این کار باید حدود 10 دقیقه طول بکشد. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

مرحله چهارم

در همین زمان، سیخ‌های چوبی را در آب سرد می‌گذاریم تا خوب خیس بخورند و هنگام پخت کباب تغییر رنگ ندهند. بعد از اینکه مایه کباب خوب استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون می‌آوریم.

مرحله پنجم

در این مرحله، به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کباب برمی‌داریم و آن را به دور سیخ چوبی شکل می‌دهیم. باید دقت کنید که اگر مایه کباب…

“`

اگر مقدار مایه کباب زیاد باشد، ممکن است از سیخ بریزد.

مرحله ششم

حال تمام مایه کباب را به سیخ می‌زنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن به آن می‌ریزیم. صبر می‌کنیم تا روغن داغ شود و سپس سیخ‌ها را در تابه می‌چینیم.

مرحله هفتم

حالا به مدت 5 تا 8 دقیقه زمان می‌دهیم تا یک طرف کباب به خوبی بپزد. سپس کباب‌ها را برمی‌گردانیم و دوباره 5 تا 8 دقیقه دیگر صبر می‌کنیم تا هر دو طرف کباب خوب رنگ بگیرد و سرخ شود.

مرحله هشتم

چند دقیقه قبل از اینکه کباب‌ها به طور کامل سرخ شوند، می‌توانیم چند عدد فلفل سبز و گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنیم. در پایان، کباب کوبیده را با گوجه‌فرنگی و فلفل سبز در کنار نان یا برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش کباب کوبیده چوبی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا