مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب یونانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کباب یونانی

کباب یونانی یکی از کباب‌های خوشمزه و محبوب است که با روش‌های مختلفی درست می‌شود. در اینجا می‌توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کباب یونانی را بیابید و با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سردست گوسفند ۱ کیلوگرم
روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
لیمو ترش تازه ۱ عدد
اورگانو و پودر آویشن از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا و زیره از هر کدام ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس زاتزیکی
خیار ۱ عدد
ماست ۵۰۰ گرم
سرکه قرمز ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
روغن زیتون ¼ پیمانه
نمک ۱ پنس

آموزش کباب یونانی

مرحله اول

برای تهیه کباب یونانی خوشمزه، در ابتدا گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید و سپس…

“`html

ما ابتدا گوشت را به صورت مکعبی خرد می‌کنیم. سپس روغن زیتون را با آب لیمو تازه، اورگانو، پودر آویشن، پاپریکا، زیره و فلفل سیاه در یک کاسه مناسب مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

سیر را رنده کرده و پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می‌کنیم. سپس سیر و پیاز را به کاسه مخلوط مورد نظر اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. بعد از آن، تکه‌های گوشت را نیز به کاسه می‌افزاییم و دوباره همه چیز را مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم گوشت به مدت ۴ ساعت در یخچال بماند تا مزه‌ها به خوبی جذب آن شوند. در این مدت چند بار گوشت را هم می‌زنیم تا طعم‌دهنده‌ها ته نشین نشوند.

مرحله چهارم

در این زمان به سراغ تهیه سس زاتزیکی می‌رویم. سیر را همراه روغن زیتون در غذاساز می‌ریزیم و چند لحظه می‌زنیم تا مخلوط شوند. سپس پوست و دانه‌های خیار را جدا کرده و آن را رنده می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا کمی نمک و فلفل سیاه روی خیار رنده شده می‌زنیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند. پس از اینکه این مدت گذشت، خیار را روی یک دستمال قرار می‌دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود و سپس در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله ششم

سپس مخلوط سیر و روغن زیتون را به همراه ماست، سرکه قرمز و مقداری نمک به کاسه خیار اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. حالا سس را برای خنک شدن در یخچال نگه‌داری می‌کنیم.

مرحله هفتم

بعد از اینکه گوشت استراحت کرد، سیخ‌های چوبی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب سرد می‌خوابانیم تا موقع پخت نسوزند. سپس گوشت‌ها را روی سیخ‌ها به صورت مرتب می‌کشانیم و کمی نمک روی آن‌ها می‌پاشیم.

مرحله هشتم

در نهایت تابه گریل را روی حرارت قرار می‌دهیم تا خوب گرم شود. سپس سیخ‌های گوشت را درون تابه می‌گذاریم و می‌گذاریم تا کباب‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گریل شوند و به خوبی پخته شوند. در پایان آن را با کته سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا