مواد لازم

مواد لازم و آموزش کبه برغل برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کبه برغل

کبه برغل یا کبه بلغور یکی از غذاهای خوشمزه عربی است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری این آموزش آشپزی با ما در وبسایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور ریز گندم ۱ پیمانه
آب جوش ۱٫۵ پیمانه
پیاز ۱ عدد کوچک
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
نشاسته ¼ پیمانه
آب ولرم ¼ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
پاپریکا و فلفل قرمز به مقدار کافی
مواد میانی کبه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
خلال بادام ¼ پیمانه
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کبه برغل

مرحله اول

برای درست کردن کبه با بلغور گندم، اول بلغور را شسته و سپس آن را با آب جوش در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. این کار را به مدت ۱۵ دقیقه انجام می‌دهیم تا بلغور نرم و خیس شود. بعد از این مدت، گوشت چرخ‌کرده، نشاسته و آب ولرم را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، پیاز را ریز خرد می‌کنیم و سپس آن را به مخلوط گوشت اضافه می‌کنیم. بعد از آن، همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم تا به حالت یکدستی درآید.

“““html

نشاسته، مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و فلفل قرمز را به کاسه ای که بلغور در آن قرار دارد، اضافه می کنیم و مواد را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دست ورز می دهیم.

مرحله سوم

بعد از اینکه خمیر کبه آماده شد، روی آن را با سلفون می پوشانیم و در یخچال می گذاریم. حالا زمان آماده کردن مواد میانی کبه است. برای این کار، پیاز را به صورت ریز خرد کرده و کمی روغن را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و پیاز را در آن تفت می دهیم.

مرحله چهارم

زمانی که پیاز نرم شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس خلال بادام و رب انار را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه پودر تخم گشنیز اضافه می کنیم و همه مواد را مخلوط می کنیم تا ادویه‌ها به خوبی با دیگر مواد ترکیب شوند. حالا خمیر کبه را از یخچال درمی آوریم و یک تابه مناسب روی حرارت می گذاریم.

مرحله ششم

حالا مقداری روغن در تابه می ریزیم به طوری که کبه ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. سپس به اندازه یک نارنگی از خمیر برمی داریم و در کف دست به شکل گرد باز می کنیم، بعد کمی از مایه میانی را داخل خمیر قرار داده و آن را جمع می کنیم.

مرحله هفتم

می‌توانیم کبه‌ها را به سلیقه خود به صورت گرد یا بیضی شکل درآوریم. بعد از اینکه مراحل پیچیدن کبه‌ها تمام شد، آنها را در روغن داغ می اندازیم تا به آرامی بپزند.

مرحله هشتم

بعد از اینکه کبه‌ها سرخ شدند، آنها را روی توری فلزی یا دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان خارج شود. این کار کمک می‌کند که کبه‌ها خمیر نشوند و ترد بمانند.

مرحله نهم

بعد از اینکه کبه‌ها را پیچیدیم، می‌توانیم آنها را به همان شکل در فریزر بگذاریم و هر زمان که خواستیم، آنها را در روغن داغ سرخ کنیم. در پایان، کبه‌ها را به همراه سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کبه برغل برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا