مواد لازم و آموزش کتف و بال باربیکیو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کتف و بال باربیکیو
کتف و بال باربیکیو یکی از کبابهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که در میان مردم ایران طرفداران زیادی دارد. برای دیدن آموزش کامل و مراحل تهیه این غذای لذیذ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بال و کتف مرغ | ۱ کیلوگرم |
آرد | به مقدار لازم |
پاپریکا، پودر سیر و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پولبیبر، پودر آویشن و نمک | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس باربیکیو |
|
سس کچاپ | ۶ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
شکر قهوهای یا عسل | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | ۳ قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک یا سویا سس | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن | به مقدار لازم |
پاپریکا و ادویه باربیکیو | به مقدار کافی |
آموزش کتف و بال باربیکیو
مرحله اول
برای درست کردن بال و کتف باربیکیو خوشمزه، ابتدا فر را روشن می کنیم و درجه آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا کاملاً گرم شود. سپس در یک کاسه، مقداری آرد را با پاپریکا، پودر سیر، فلفل سیاه، پولبیبر، آویشن و نمک مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
حالا مواد آردی را خوب مخلوط می کنیم، سپس بال و کتفهای مرغ را به این مخلوط آغشته میکنیم. بعد، یک سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و بالها را در آن میچینیم. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مرحله سوم
اجازه میدهیم که کتف و بالهای مرغ به مدت ۴۰ دقیقه در فر بمانند تا تقریباً ۸۰ درصد پخته شوند. در این فاصله میخواهیم سس باربیکیو را درست کنیم. برای این کار، سس کچاپ را در یک قابلمه میریزیم.
مرحله چهارم
حال سس خردل، شکر قهوهای، سرکه سیب، سرکه بالزامیک، سیر رندهشده و روغن زیتون را به قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت خیلی ملایم قرار میدهیم تا سس کمی غلیظ شود.
مرحله پنجم
سپس مقداری فلفل سیاه، پودر سیر، پودر آویشن، پاپریکا و ادویه باربیکیو به قابلمه اضافه میکنیم و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. بعد از ۴۰ دقیقه، سینی را از فر خارج میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، کتف و بالها را به سس باربیکیو آغشته میکنیم و دوباره آنها را در سینی میچینیم. سپس سینی را به فر میگذاریم و اجازه میدهیم ۱۵ دقیقه دیگر گریل شوند. نوش جان!