مواد لازم و آموزش کتف و بال کبابی در فر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کتف و بال کبابی در فر
کتف و بال مرغ کبابی یکی از غذاهای خوشمزه است که در کشورهای مختلف تهیه میشود و طعمهای متفاوتی دارد. شما میتوانید این غذا را هم روی ذغال کباب کنید و هم در فر بپزید. کتف و بال مرغ را نه تنها برای شام یا ناهار ساده میتوانید درست کنید، بلکه میتواند یک انتخاب عالی برای مهمانیهای مجلسی نیز باشد. مواد لازم برای طعمدار کردن این غذا به سلیقه شما بستگی دارد و میتوانید آنها را تغییر دهید. برای یادگیری طرز تهیه این غذا با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
کتف و بال مرغ | 16 عدد |
پیاز | 2 عدد درشت |
زعفران دم کرده | ½ فنجان |
سس خردل | 1 قاشق چایخوری |
ماست چکیده | 2 قاشق غذاخوری |
پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
لیمو ترش | 1 عدد |
فلفل سفید | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کتف و بال کبابی در فر
مرحله اول
برای شروع تهیه کتف و بال کبابی، ابتدا بال و کتف را خوب شسته و سپس با یک دستمال تمیز خشک میکنیم. آنها را در یک کاسه بزرگ قرار میدهیم. بعد، پیازها را به صورت خلالی و درشت خرد میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، پیاز خرد شده را به کاسه کتف و بال مرغ اضافه کرده و کمی مخلوط میکنیم. سپس در یک کاسه دیگر، ماست، زعفران دم کرده، فلفل سفید، زردچوبه، پاپریکا و فلفل سیاه را با هم ترکیب میکنیم.
مرحله سوم
حالا سس خردل و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع را به ترکیب اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. سپس مخلوط ماست و زعفران دم کرده را هم به کاسه کتف و بال اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا تمام قسمتهای کتف و بال مرغ پوشانده شوند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مرغ طعمدار شود.
“`مرحله پنجم
بعد از اینکه کتف و بال مرغ خوب مزهدار شد، کاسه را از یخچال بیرون میآوریم. سپس آب لیمو و کمی نمک را به مواد اضافه میکنیم و همه چیز را با هم混 میکنیم تا آب لیمو به تمام قسمتهای مرغ برسد.
مرحله ششم
در این مرحله، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا زمانی که کتف و بال آماده شوند، کاملاً گرم باشد. بعد، یک ظرف مناسب را با کمی روغن چرب میکنیم و کتف و بالها را به ترتیب در آن میچینیم.
مرحله هفتم
حالا روی ظرف را با فویل آلومینیومی میپوشانیم و چند سوراخ کوچک روی فویل ایجاد میکنیم تا هوا در ظرف جا به جا شود. سپس ظرف حاوی کتف و بال را در فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم به خوبی بپزد.
مرحله هشتم
بعد از یک ساعت، فویل روی ظرف را برمیداریم و اجازه میدهیم آب داخل ظرف کاملاً بخار شود و تکههای مرغ خوب سرخ شوند. در نهایت چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی کبابها طلایی شود.
مرحله نهم
بعد از اینکه کتف و بال کبابی آماده شد، آن را در ظرف دلخواه میچینیم و با نان یا برنج سرو میکنیم. همچنین پیشنهاد میکنیم حتماً از سیبزمینی تنوری و گوجه کبابی در کنار این غذای لذیذ استفاده کنید.