مواد لازم و آموزش کتلت اصفهانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کتلت اصفهانی
کتلت اصفهانی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایران است که به شهر اصفهان تعلق دارد. این کتلت طعمی مشابه کتلت گوشت دارد، اما با افزودن مواد دیگر مانند گوجهفرنگی و هویج تهیه میشود. اگر شما طعم هویج را دوست ندارید، میتوانید آن را حذف کنید. اگر از غذاهایی مانند شامی کباب لذت میبرید، حتما این کتلت خوشمزه را هم امتحان کنید. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
گوشت چرخ کرده | 400 گرم |
سیب زمینی | 2 عدد متوسط |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
سیر | 1 حبه |
هویج | 1 عدد کوچک |
گوجه فرنگی | 2 عدد متوسط |
آرد نخودچی | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کتلت اصفهانی
مرحله اول
برای شروع تهیه کتلت اصفهانی، ابتدا پیاز، سیبزمینی و سیر را با رنده ریز رنده میکنیم و با دستانمان خوب فشار میدهیم تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس این مواد را در یک کاسه بزرگ قرار میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله، پوست هویج و گوجهفرنگیها را جدا کرده و آنها را به صورت ریز رنده میکنیم. سپس آب اضافی آنها را هم میگیریم و به همراه گوشت چرخ کرده به کاسه حاوی مخلوط پیاز و سیبزمینی اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، تخممرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کرده و با دست مواد را به خوبی ورز میدهیم تا همه چیز به خوبی مخلوط و منسجم شود. این کار باید حداقل به مدت 5 دقیقه انجام شود تا مواد چسبنده شوند.
مرحله چهارم
اگر مایه کتلت خیلی شل بود، کمکم آرد نخودچی را اضافه کرده و دوباره ورز میدهیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
مرحله پنجم
اگر وقت کم داریم، میتوانیم مایه کتلت را بدون استراحت سرخ کنیم. اما در این صورت باید مایه را بیشتر ورز دهیم تا به خوبی منسجم شود.
“`html
تا موقعی که کتلت ها سرخ نشوند از هم جدا نشوند.
مرحله ششم
بعد از اینکه مایه کتلت کمی استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون میآوریم و کمی ورز میدهیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و کمی روغن به آن اضافه می کنیم. حالا منتظر میمانیم تا روغن کاملاً داغ شود.
مرحله هفتم
در این مرحله، کتلتها را به شکل دلخواه با دست درست میکنیم و آنها را در روغن داغ میریزیم تا سرخ شوند. وقتی یک سمت کتلتها سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم کاملاً سرخ شود.
مرحله هشتم
بعد از اینکه کتلتها به خوبی سرخ شدند، میتوانیم برای حذف روغن اضافی از دستمال حولهای یا توری فلزی استفاده کنیم. در آخر کتلتها را در ظرف دلخواهمان میریزیم و آنها را با برنج یا نان سرو میکنیم.