مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت بادمجان ترکیه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کتلت بادمجان ترکیه ای

کتلت بادمجان ترکیه ای یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه کشور ترکیه است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف تهیه کرد. اگر می‌خواهید طرز تهیه این غذای خوشمزه را به‌طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۲ عدد
هویج ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش کتلت بادمجان ترکیه ای

مرحله اول

برای درست کردن کتلت بادمجان ترکیه ای خوشمزه، ابتدا بادمجان‌ها را خوب شسته و سپس به شکل حلقه‌ای برش می‌زنیم. بعد از آن، مغز این حلقه‌ها را با یک لیوان یا فنجان در می‌آوریم. مغز بادمجان‌ها را هم ریز خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، هویج را شسته و پوست آن را جدا می‌کنیم. سپس هویج را با رنده ریز، رنده می‌کنیم و آن را به همراه بادمجان‌های خرد شده در یک کاسه می‌ریزیم. کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به این مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا تخم‌مرغ را به مواد کتلت اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا مخلوط یکدست شود. بعد از آن، آرد را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا همه مواد خوب ترکیب شوند.

مرحله چهارم

یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط گذاشته و مقدار کمی روغن مایع در آن می‌ریزیم. سپس حلقه‌های بادمجان را در تابه می‌گذاریم و مواد کتلت را داخل این حلقه‌ها می‌ریزیم تا پر شوند.

مرحله پنجم

حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم که یک سمت کتلت‌ها به خوبی سرخ شود. وقتی یک سمت سرخ شد، به آرامی آن‌ها را برگردانده و اجازه می‌دهیم سمت دیگر هم خوب سرخ شود.

مرحله ششم

پس از اینکه هر دو سمت کتلت‌ها خوب سرخ شد، آن‌ها را از تابه خارج کرده و روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها کشیده شود. سپس کتلت‌ها را در ظرف دلخواه‌تان می‌چینیم و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا