مواد لازم و آموزش کتلت بوقلمون خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کتلت بوقلمون
کتلت بوقلمون یک غذای خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا با ما در سایت تفریحی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه بوقلمون | ۴۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۶۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کتلت بوقلمون
رنده کردن سیبزمینیها، پیاز و فلفل دلمهای
برای تهیه کتلت بوقلمون مجلسی، ابتدا سیبزمینیها، پیاز و فلفل دلمهای را با رنده ریز رنده میکنیم. سپس آب اضافی آنها را با فشار دست به طور کامل میگیریم و داخل یک کاسه بزرگ میریزیم.
مخلوط تخم مرغ ها و سینه بوقلمون
در این مرحله، تخممرغها را به کاسه اضافه میکنیم. سپس سینه بوقلمون را چرخ میکنیم و به کاسه میریزیم. بعد پودر تخم گشنیز و مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به همراه ادویههای مورد علاقهتان به مخلوط اضافه میکنیم.
ورز و استراحت دادن
حالا مواد را با دست خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا مایه کتلت منسجم شود و طعمها به خوبی با هم مخلوط شوند.
سرخ کردن
پس از یک ساعت، کاسه را از یخچال خارج میکنیم. در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن در آن میریزیم. سپس با دست مایه کتلت را به شکل گرد درمیآوریم و در روغن داغ میگذاریم تا سرخ شوند.
سرو
کمی صبر میکنیم تا یک طرف کتلتها سرخ شود، سپس آنها را به آرامی برمیگردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود. در نهایت، کتلتها را در ظرف دلخواه میریزیم و به همراه نان یا برنج سرو میکنیم.