مواد لازم و آموزش کتلت تبریزی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کتلت تبریزی
کتلت تبریزی یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که به روشهای مختلف تهیه میشود. این غذا با شامی کباب شباهت دارد اما طعم و ادویههای متفاوتتری دارد. اگر شما هم به غذاهای گوشتی علاقهمندید، حتماً باید این غذا را امتحان کنید. طعم ترش و دلپذیر کتلت تبریزی به خاطر وجود گرد غوره است. برای یادگیری درست کردن این غذای خوشمزه، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
سیب زمینی | 3 عدد متوسط |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
سیر | 2 حبه |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد نخودچی | 2 قاشق غذاخوری |
گرد غوره | ¼ قاشق چایخوری |
سماق | ¼ قاشق چایخوری |
ادویه کاری | ¼ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کتلت تبریزی
مرحله اول
برای درست کردن کتلت تبریزی ابتدا باید سیب زمینی، سیر و پیاز را پوست بکنیم و خوب بشوییم. سپس آنها را با رنده ریز رنده کنیم و بعد از این که آب اضافی آنها را گرفتیم، داخل یک کاسه مناسب بریزیم.
مرحله دوم
در مرحله بعد، گوشت چرخ کرده را به همراه آرد نخودچی، تخم مرغ، گرد غوره، سماق، ادویه کاری و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم و با دست همه مواد را خوب مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
باید مواد را حداقل به مدت 5 دقیقه ورز بدهیم تا کاملاً ترکیب شوند. این کار کمک میکند که کتلتها بهتر شکل بگیرند و هنگام سرخ شدن باز نشوند.
مرحله چهارم
بعد از این که مایه کتلت آماده شد، میتوانیم آن را سرخ کنیم. اما اگر زمان کافی داریم، بهتر است مایه را 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال بگذاریم تا طعمها با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم
اگر بخواهیم که مایه کتلت…
“““html
استراحت دهیم، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و آن را همانطور که توضیح دادیم به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان مایه کتلت را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. وقتی روغن خوب داغ شد، با دست کتلتها را شکل میدهیم و در روغن میگذاریم تا یک سمت کتلتها کاملاً سرخ شود.
مرحله هفتم
وقتی یک طرف کتلتها سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. بعد از اینکه سرخ کردن کتلتها تمام شد، آنها را روی دستمال حولهای میگذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
مرحله هشتم
بعد از سرخ کردن کتلتها، میتوانیم کمی سیبزمینی و گوجهفرنگی هم سرخ کنیم. در پایان، کتلتها را در ظرف دلخواه سرو میکنیم و به همراه گوجهفرنگی و سیبزمینی سرخشده به میز میآوریم.