مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت تن ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کتلت تن ماهی

کتلت تن ماهی یکی از غذاهای خوشمزه بین‌المللی است که با روش‌های مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری این دستورالعمل، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تن ماهی ۱ قوطی
سیب‌زمینی ۳ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
تره فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید ½ پیمانه
پودر سوخاری پولکی ½ پیمانه
تخم‌مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کتلت تن ماهی

مرحله اول

برای درست کردن کتلت تن ماهی خوشمزه، اول سیب‌زمینی‌ها را خوب می‌شوییم و در یک قابلمه می‌گذاریم و روی آن آب می‌ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بپزد. بعد از آبپز شدن، پوست سیب‌زمینی‌ها را می‌گیریم و آن‌ها را رنده می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس سیب‌زمینی‌های رنده شده را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. سیرها را هم پوست می‌گیریم، می‌شوییم و خرد می‌کنیم. تره‌فرنگی‌ها را پاک می‌کنیم، می‌شوییم و سپس آبکش می‌کنیم تا آب اضافی‌شان خارج شود. بعد آن‌ها را روی تخته آشپزخانه ریز خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا تن ماهی را در یک قابلمه کوچک می‌گذاریم و روی آن آب می‌ریزیم. می‌گذاریم به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد. بعد از جوشیدن، در قوطی تن ماهی را باز می‌کنیم و روغن داخل آن را خالی کرده و تن ماهی را به سیب‌زمینی‌ها اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

تره‌فرنگی و سیر خرد شده را نیز به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس سس مایونز، سس خردل، فلفل سیاه و فلفل قرمز، و نمک را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق همه مواد را به آرامی هم می‌زنیم تا سس‌ها به خوبی با مواد ترکیب شوند.

مرحله پنجم

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می‌شکنیم و آرد سفید و آرد سوخاری را هر کدام در یک کاسه جداگانه می‌ریزیم. بعد از اینکه مایه کتلت آماده شد، مقداری از آن را به اندازه یک نارنگی برمی‌داریم و آن را به شکل دایره درمی‌آوریم و به…

“““html

دهیم.

مرحله ششم

حالا کتلت را ابتدا در آرد سفید می‌غلطانیم، سپس آن را در تخم مرغ می‌زنیم و در آخر در آرد سوخاری می‌غلطانیم تا کاملاً به آرد سوخاری آغشته شود. بعد از این مرحله، مقداری روغن روی کتلت‌ها می‌ریزیم و آنها را داخل سینی فر می‌چینیم.

مرحله هفتم

فر را از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن می‌کنیم، تا گرم شود. سپس سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا کتلت‌ها بپزند. اگر خواستیم، می‌توانیم کتلت‌ها را بدون استفاده از فر در روغن سرخ کنیم.

مرحله هشتم

برای سرخ کردن کتلت‌ها، یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. وقتی روغن داغ شد، کتلت‌ها را درون تابه می‌چینیم و بعد از اینکه یک سمت آنها طلایی شد، آنها را برمی‌گردانیم.

مرحله نهم

پس از اینکه کتلت‌ها سرخ شدند، آنها را روی یک دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها کاملاً گرفته شود. در پایان، کتلت‌ها را در ظرف مورد نظر خود می‌کشیم و به همراه نان سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کتلت تن ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا