مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت تهرانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کتلت تهرانی

کتلت تهرانی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی کشور ماست که با مواد مختلفی تهیه می‌شود. این غذا معمولاً با گوشت و پیاز درست می‌شود، ولی امروزه ممکن است مواد دیگری هم به آن اضافه شود تا طعم بهتری بگیرد. یکی از محبوب‌ترین طرز تهیه‌های امروز، کتلت تهرانی با قارچ است. همچنین می‌توانید مواد دیگری مانند سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای را نیز به این کتلت خوشمزه اضافه کنید. برای دیدن مراحل درست کردن این غذا، با ما در سایت آموزشی و فرهنگی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده 500 گرم
قارچ 200 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کتلت تهرانی

مرحله اول

برای درست کردن کتلت تهرانی خوشمزه، اول از همه پیاز را با رنده ریز رنده می‌کنیم و آب اضافی آن را می‌گیریم. سپس پیاز رنده شده را داخل یک کاسه می‌ریزیم. در ادامه، قارچ‌ها را خوب می‌شوییم و به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا یک تابه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. سپس قارچ‌های خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا آب آنها کشیده شود.

مرحله سوم

بعد از اینکه آب قارچ تمام شد، آنها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا خنک شوند. سپس قارچ را به صورت ریز خرد کرده و به کاسه‌ای که حاوی پیاز است اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، گوشت چرخ کرده و تخم مرغ را به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا یکنواخت شوند.

مرحله پنجم

اگر مایه کتلت کمی شل باشد، کم‌کم آرد سوخاری را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا مایه کتلت به حالت غلیظی درآید. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

مرحله ششم

پس از یک ساعت، مایه کتلت را از یخچال خارج کرده و یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. حالا چند دقیقه صبر می‌کنیم تا روغن داغ شود.

مرحله هفتم

زمانی که روغن داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می‌داریم و آن را با دست به شکل گرد یا بیضی درمی‌آوریم. سپس آن را کمی تخت کرده و به آرامی در روغن داغ می‌اندازیم تا سرخ شود.

مرحله هشتم

به همین ترتیب تمام کتلت‌ها را آماده کرده و در روغن داغ می‌ریزیم تا سرخ شوند. بعد از اینکه یک سمت کتلت‌ها سرخ شد، آنها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود.

مرحله نهم

کتلت‌های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در پایان، کتلت‌ها را در ظرف مورد نظر می‌چینیم و می‌توانیم آنها را با نان یا برنج سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا