مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت تکیر داغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کتلت تکیر داغ

کتلت تکیر داغ یکی از غذاهای خوشمزه و معروف شهر تکیر داغ در ترکیه است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری این دستور پخت عالی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت گوساله ۸۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
آب ¼ لیوان
پودر نان خشک ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱٫۵ قاشق چایخوری
مواد لازم سس کتلت
سس فلفل ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی ۲ عدد بزرگ
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت کتلت تکیر داغ

مرحله اول

برای درست کردن کتلت تکیر داغ خوشمزه، ابتدا گوشت را خوب می‌شوییم و سپس آن را چرخ می‌کنیم و داخل یک کاسه می‌ریزیم. بعد از آن به گوشت، آب لیمو، فلفل سیاه، پاپریکا، جوش شیرین، زیره سبز و نمک اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه خوب ورز می‌دهیم.

مرحله دوم

سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. در این فاصله پیاز و سیر را پوست کنده و می‌شوییم، سپس با رنده ریز رنده می‌کنیم. حالا گوشت را از یخچال بیرون می‌آوریم.

مرحله سوم

بعد از آن، سیر و پیاز را به گوشت اضافه می‌کنیم و…

“““html

با پودر نان خشک و آب ترکیب را آماده می‌کنیم و با دستان خود به خوبی ورز می‌دهیم تا همه مواد به هم بچسبند. این کار حدود ۳ تا ۴ دقیقه زمان می‌برد. سپس مقداری از مواد را برمی‌داریم و به شکل دلخواه درمی‌آوریم.

مرحله چهارم

می‌توانیم به هر شکلی که دوست داریم، مواد کتلت‌ها را شکل دهیم. من معمولاً آن‌ها را به شکل مستطیلی و دراز درست می‌کنم. سپس آن‌ها را در یک ظرف می‌چینیم و روی‌شان را با سلفون می‌پوشانیم و برای حدود ۴ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

بعد از گذشت ۴ ساعت، مواد کتلت‌ها را از یخچال بیرون می‌آوریم. در یک تابه مقداری روغن زیتون می‌ریزیم و روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا روغن به آرامی داغ شود. سپس کتلت‌ها را به آرامی در تابه می‌چینیم و حرارت را بالا می‌بریم.

مرحله ششم

حال کتلت‌ها را در تابه جابجا می‌کنیم تا همه طرف‌هایشان کمی سرخ شوند و رنگ‌شان تغییر کند. سپس در تابه را می‌گذاریم و حرارت را کم می‌کنیم تا کتلت‌ها به آرامی بپزند. هر ۳ تا ۴ دقیقه یکبار در تابه را برمی‌داریم و کتلت‌ها را جابجا می‌کنیم تا بهتر سرخ شوند.

مرحله هفتم

در انتها، گوجه فرنگی را شسته و با رنده ریز رنده می‌کنیم. سپس سس فلفل، پاپریکا و فلفل سیاه را به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکنواخت شوند، سپس آن‌ها را در یک تابه مناسب می‌ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله تابه را روی حرارت می‌گذاریم و کمی مواد سس را تفت می‌دهیم تا غلیظ شوند. در پایان، کتلت‌های سرخ شده را در ظرف سرو می‌چینیم و سس آماده شده را در یک کاسه کوچک کنار کتلت‌ها قرار می‌دهیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش کتلت تکیر داغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا