مواد لازم و آموزش کتلت روسی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کتلت روسی
کتلت روسی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف روسیه است که اکنون به عنوان یک غذای بینالمللی شناخته میشود. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه، با وبسایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
نان باگت | نصف نان |
شیر گرم | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۳ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
دستور پخت کتلت روسی
ترکیب شیر و نان باگت
برای درست کردن کتلت روسی خوشمزه، اول شیر گرم را با نان باگت داخل یک کاسه بریزید تا نان نرم و خمیر شود. سپس سیر و پیاز را بعد از پوست کندن درون میکسر بریزید.
بعد از اینکه سیر و پیاز خوب میکس شدند، مخلوط شیر و نان را هم به میکسر اضافه کنید و دوباره همه چیز را میکس کنید تا یکدست شود. سپس این مواد را در یک کاسه مناسب بریزید.
اضافه کردن گوشت چرخ کرده
حالا گوشت چرخ کرده را به کاسه اضافه کنید. سپس یکی از تخممرغها را همراه با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را با دست خوب ورز دهید تا خوب مخلوط شوند.
ورز دادن
زمانی که مواد را خوب ورز دادهاید، اگر مایه کتلت چسبناک بود، تخممرغ دوم را هم اضافه کنید. اگر مایه کتلت حتی بدون آن تخممرغ هم چسبندگی داشت، نیازی به اضافه کردن آن نیست.
استراحت دادن
حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا مایه کتلت کمی استراحت کند. بعد از این زمان، کاسه را از یخچال خارج کنید و یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید.
سرخ کردن
در این مرحله مقداری روغن داخل تابه بریزید. سپس مقداری از مایه کتلت را به اندازه یک نارنگی بردارید و با دست به آن شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید. بعد از اینکه یک سمت کتلتها سرخ شد، آنها را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود.
سرو
در مراحل آخر سرخ شدن، میتوانید چند گوجهفرنگی را از وسط نصف کنید و در کنار تابه قرار دهید تا سرخ شوند. در پایان کتلتها را داخل ظرف مورد نظر بکشید و با نان یا برنج سرو کنید.