مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت سوسیس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کتلت سوسیس

کتلت سوسیس یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که در سرتاسر جهان تهیه می‌شود. این کتلت به دلیل مواد مختلف و روش‌های گوناگونی که برای تهیه آن وجود دارد، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این غذا گزینه‌ای عالی برای زمان‌هایی است که فرصت کافی برای آماده‌سازی غذا نداریم. برای تهیه مایه کتلت سوسیس نیاز به استراحت در یخچال نداریم و به همین خاطر سریع‌تر از سایر کتلت‌ها آماده می‌شود. در این دستور، ما از مواد مانند سیب زمینی، قارچ و فلفل دلمه‌ای استفاده می‌کنیم، اما می‌توانیم مواد دیگری را طبق سلیقه خود اضافه کنیم یا جایگزین کنیم. برای دیدن مراحل تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سوسیس یا کوکتل 3 عدد
قارچ 300 گرم
سیب زمینی 2 عدد متوسط
پیاز 1 عدد بزرگ
تخم مرغ 3 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کتلت سوسیس

مرحله اول

برای شروع، سوسیس‌ها را با رنده ریز رنده می‌کنیم و در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. سپس سیب زمینی، پیاز و فلفل دلمه‌ای را هم با رنده ریز رنده کرده و با دست آب اضافی آن‌ها را فشار می‌دهیم و می‌گیریم.

مرحله دوم

حالا سیب زمینی، پیاز و فلفل دلمه‌ای رنده‌شده را به کاسه سوسیس اضافه می‌کنیم. بعد قارچ را به صورت نگینی یا خلالی ریز خرد کرده و به مخلوط می‌افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه جدا می‌شکنیم و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن‌ها اضافه می‌کنیم. حالا با یک چنگال آن‌ها را خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا تخم‌مرغ‌های مخلوط شده را به کاسه مواد دیگر اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب با هم ترکیب می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

وقتی روغن داغ شد، مقداری از مایه کتلت را با دست یا قاشق برداشته و در تابه می‌ریزیم و آن را صاف می‌کنیم تا به شکل کتلت در بیاید. سپس می‌گذاریم قسمت زیرین آن خوب سرخ شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه یک سمت کتلت‌ها خوب سرخ شد، آن‌ها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود. وقتی که کتلت‌ها کاملاً سرخ شدند، آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

مرحله هفتم

بعد از اینکه روغن اضافی کتلت‌ها گرفته شد، آن‌ها را در ظرف مورد نظر می‌چ چینیم. سپس مقداری گوجه‌فرنگی و خیارشور هم خرد کرده و در کنار کتلت‌ها می‌گذاریم و این غذا را با نان سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا