مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت سویا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کتلت سویا

کتلت سویا یکی از غذاهای خوشمزه و راحت ایرانی است که می‌توان با روش‌های متنوعی تهیه کرد. این کتلت را می‌توان فقط از سویا درست کرد یا برای طعم بهتر، کمی گوشت هم به آن اضافه کرد. جالب است که این کتلت به قدری سریع و آسان تهیه می‌شود که در گذشته با نام کتلت آسان شناخته می‌شد. همچنین می‌توانید به آن پیاز و سیب‌زمینی رنده کرده اضافه کنید، و بسته به سلیقه‌تان، موادی مانند فلفل دلمه‌ای یا قارچ هم به این کتلت سالم و خوشمزه بیفزایید. برای یادگیری دستور پخت این کتلت سریع، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
سویا 100 گرم
گوشت چرخ کرده 100 گرم
سیب زمینی 1 عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخاری 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کتلت سویا

مرحله اول

برای تهیه کتلت سویا، بهتر است سویا را از شب قبل در یک کاسه آب خیس کنیم. سپس آن را آبکشی کرده و بگذاریم آب اضافی‌اش کاملاً گرفته شود. بعد سویا را با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن پوره می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا پوره سویا را در یک کاسه می‌ریزیم. سپس گوشت چرخ کرده را به کاسه اضافه می‌کنیم و همه را با هم مخلوط می‌کنیم. توجه داشته باشید که اضافه کردن گوشت چرخ کرده اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید.

مرحله سوم

اگر تصمیم بگیریم گوشت چرخ کرده را حذف کنیم، باید 100 گرم دیگر سویا اضافه کنیم. سپس سیب‌زمینی و پیاز را ریز رنده می‌کنیم و آب اضافی آن‌ها را با دست می‌گیریم.

مرحله چهارم

در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را به همراه آرد سوخاری و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه مواد کتلت اضافه می‌کنیم و همه را با دست خوب ورز می‌دهیم تا یکدست و منسجم شوند.

مرحله پنجم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه روغن داغ شد، به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کتلت برمی‌داریم و با دست آن را گرد شکل می‌دهیم.

مرحله ششم

کتلت را به آرامی به روغن داغ می‌اندازیم و صبر می‌کنیم تا یک سمتش سرخ شود. بعد از سرخ شدن یک سمت، آن را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرش هم سرخ شود.

مرحله هفتم

اگر می‌خواهیم این کتلت را مجلسی‌تر درست کنیم، می‌توانیم از قالب‌های استیل استفاده کنیم. ابتدا قالب‌ها را چرب کرده و سپس داخل تابه می‌گذاریم، و با قاشق مایه کتلت را درون قالب‌ها پر می‌کنیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه کتلت خودش را گرفت، آن را از قالب خارج کرده و برمی‌گردانیم تا سمت دیگرش هم سرخ شود. در نهایت کتلت‌ها را در یک ظرف مناسب سرو کرده و با خیارشور، گوجه‌فرنگی و نان همراه می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا