مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت سیب زمینی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش کتلت سیب زمینی

کتلت سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که می‌توان آن را با مواد مختلفی درست کرد. اگر می‌خواهید یک دستور پخت ساده و خوشمزه را یاد بگیرید، با ما در مجله رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۵ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۱ حبه
سس فرانسوی ۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری + ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم

دستور پخت کتلت سیب زمینی

آماده سازی سیب زمینی ها

برای درست کردن کتلت سیب زمینی مجلسی، ابتدا سیب زمینی‌ها را به همراه ۲ لیوان آب در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت بالا می‌گذاریم تا خوب بپزند. بعد از پختن، پوست آن‌ها را می‌کنیم.

اضافه کردن سیر و پیاز

در این مرحله، سیب زمینی‌ها را با رنده ریز رنده می‌کنیم و در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. وقتی که سیب زمینی‌ها کاملاً خنک شدند، سیر و پیاز را نیز رنده کرده و بعد از گرفتن آب اضافی آن‌ها، به کاسه اضافه می‌کنیم.

افزودن سایر مواد

حالا پنیر پیتزا، سس مایونز، تخم‌مرغ‌ها و ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری را به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کرده و با قاشق یا دست به خوبی مخلوط می‌کنیم.

ورز دادن

در این مرحله، مخلوط کتلت را چند دقیقه ورز می‌دهیم تا خوب چسبناک شود. اگر مایه کتلت خیلی سفت بود و چسبندگی نداشت، می‌توانیم یک تخم‌مرغ دیگر به آن اضافه کنیم. بعد از آن، آرد سوخاری را در یک بشقاب قرار می‌دهیم.

شکل دادن

یک تابه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا داغ شود. سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت برمی‌داریم و با دست آن را به شکل دلخواه درمی‌آوریم.

غلتاندن در آرد سوخاری

حالا کتلت‌ها را در آرد سوخاری می‌غلتانیم تا کاملاً پوشش داده شوند، سپس آن‌ها را در روغن داغ قرار می‌دهیم تا سرخ شوند. وقتی یک سمت کتلت‌ها خوب سرخ شد، آن‌ها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

سرخ کردن

پس از اینکه کتلت‌ها سرخ شدند، آن‌ها را در یک توری فلزی یا روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. سپس آن‌ها را در ظرف مورد نظر می‌چینیم و با نان و سس دلخواه سرو می‌کنیم.

نکات پخت کتلت سیب زمینی

سس مناسب

کتلت‌ها معمولاً با سس قرمز یا کچاپ سرو می‌شوند، اما بعضی افراد از سس‌های دیگر مثل سس فرانسوی یا هزار جزیره استفاده می‌کنند. اگر شما هم کتلت را با کچاپ دوست دارید، می‌توانید برای تهیه سس کچاپ خانگی به مطلب زیر مراجعه نمایید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا