مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت قارچ و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کتلت قارچ و بادمجان

کتلت قارچ و بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که به روش‌های مختلف درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این دستور پخت، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۳ عدد
فلفل ترکیه یا فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۱۰ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری به مقدار کافی
آرد ۳ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۲ حبه
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به مقدار کافی

آموزش کتلت قارچ و بادمجان

مرحله اول

برای درست کردن کتلت قارچ و بادمجان، ابتدا بادمجان‌ها را با آب می‌شوییم و پوستشان را می‌گیریم. سپس یک کاسه برداشته و مقداری آب و نمک داخل آن می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا بادمجان‌ها را به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم و درون کاسه آب و نمک می‌گذاریم و حدود ۱۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا تلخی آن‌ها از بین برود. سپس فلفل دلمه‌ای را می‌شوییم.

مرحله سوم

در این مرحله دانه‌های فلفل دلمه‌ای را درآورده و آن را به صورت مکعبی ریز خرد می‌کنیم. سپس قارچ‌ها را می‌شوییم و در آبکش می‌گذاریم تا آبشان خارج شود و بعد آن‌ها را هم به صورت مکعبی ریز خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه، حلقه‌های بادمجان را از آب و نمک درآورده و با دست کمی فشار می‌دهیم تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس آن‌ها را درون غذاساز می‌ریزیم. در ادامه، پوست پیاز و سیر را جدا می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، پیاز را به ۴ قسمت تقسیم کرده و به همراه سیر درون غذاساز می‌ریزیم.

“““html
و با دور تند غذاساز خوب میکس می کنیم. در ادامه جعفری را می شوییم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.

مرحله ششم

حالا سبزی جعفری را درون غذا ساز اضافه می کنیم و دوباره با دور تند میکس می کنیم. سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله فلفل دلمه‌ای را به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. سپس قارچ را اضافه می‌کنیم و ادامه می‌دهیم تا آب قارچ تبخیر شود. بعد، یک کاسه مناسب برمی‌داریم.

مرحله هشتم

حال مخلوط بادمجان را درون کاسه می‌ریزیم، سپس مخلوط قارچ و فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه می‌کنیم. سپس زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، آرد و تخم‌مرغ را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

مرحله نهم

در این مرحله یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط می‌گذاریم و مقداری روغن مایع درون آن میریزم. سپس مقداری از مخلوط کتلت را با قاشق برمی‌داریم و درون تابه می‌ریزیم و شکل می‌دهیم.

مرحله دهم

در نهایت اجازه می‌دهیم یک طرف کتلت کامل سرخ شود، سپس آن را برمی‌گردانیم و سمت دیگر هم سرخ می‌شود. در انتها کتلت‌ها را در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و به همراه خیار شور و گوجه‌فرنگی سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کتلت قارچ و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا